ТРОПИКО БЕНД И ПЕТАР БОЖОВИЋ ПРЕДСТАВИЛИ НОВИ ПРОЈЕКАТ: Песма "Вино" годинама чекала глумца коме ће се веровати (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлајн

16. 06. 2021. у 20:32

ТРОПИКО бенд је данас промовисао своју нову песму под називом "Вино".

ТРОПИКО БЕНД И ПЕТАР БОЖОВИЋ ПРЕДСТАВИЛИ НОВИ ПРОЈЕКАТ: Песма Вино годинама чекала глумца коме ће се веровати (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: А. В.

У споту гостује глумац Петар Божовић који на почетку и на крају рецитује стихове песме "На дан њеног венчања" Велимира Рајића.

Идеја за овакав пројекат је настала пре неколико година, а носилац идеје је Драган Брајовић Браја, који је, заједно са Салетом, аутор песме.

Фото: А. В.

Сале, фронтмен групе Тропико, о овом пројекту је рекао:

- Ову песму сам дуго држао у фиоци јер сам чекао прваваог глумца. Желели смо да песму представимо у што бољем светлу, а за то нам је требао један господин глумац којем ће се веровати на реч, а мислим да се Петру Божовићу јако верује на реч. Када је Петар пристао да буде део пројекта, дошао је са песмом Велимира Рајића "На дан њеног венчања",која је савршено легла и уз текст песме, али и амбијент.

Фото: А. В.

О сарадњи са Тропиком и песми "Вино" Петар Божовић је рекао:

- До сарадње је дошло изненада. Предложио сам му елегичну песму која је  обележила епоху једне скадарлиске боемије, вина, туге, бола, радости изнад свега!

Нову песму и спот Тропико бенда можете погледати у видеу:

Глумац Петар Божовић Петар Божовић добитник је Нушићеве награде за животно дело.

- Мало сам се изненадио. Када сам добио "Добричин прстен" мислио сам да је "ствар завршена", али ето, добио сам "Нушића". Морам признати, изненађен сам и обрадовао сам се - рекао је глумац за "Новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)