НАСТАВАК САГЕ О ПЕТРУ МАРАШУ: Објављен званичан трејлер за "Јужни ветар 2: Убрзање" (ВИДЕО)

Танјуг

15. 06. 2021. у 16:54

ОБЈАВЉЕН је први званичан трејлер за најновији домаћи филм „Јужни ветар 2: Убрзање“ Милоша Аврамовића, наставак успешног акционог хита из 2018. године, који је оборио многе рекорде гледаности у биоскопима.

НАСТАВАК САГЕ О ПЕТРУ МАРАШУ: Објављен званичан трејлер за Јужни ветар 2: Убрзање (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

У спектакуларном трејлеру за „Убрзање“ публика може да види продукцијски изузетне и невероватне сцене, али и оквирни заплет који ће публику држати у неизвесности до последњег кадра.

Гледана крими серија “Јужни ветар” током пандемије, као наставак филма, из 10 епизода је пружила продужетак авантура јунака Мараша, Баће, Цара и других ликова, али се аудиторијум и опростио од неких карактера, као што је био корумпирани полицајац Ступар (Милош Тимотијевић).

И на филму глумачку екипу предводи Милош Биковић, а уз њега су Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Предраг Мики Манојловић и Александар Берчек, сви преживели јунаци, док ће се придружити и глумац у успону Лука Грбић, који тумачи лик брата Петра Мараша.

Грбић се први пут појавио на филму управо у оригиналном “Јужном ветру” где је улогу Голуба одиграо Небојша Глоговац као своју последњу улогу, а тада је ролу Цара тумачио Драган Бјелогрлић, кога је у серији даље заменио Мики Манојловић као исти лик.

Лука Грбић је онда изостао из серије “Јужни ветар”, односно појавио се само у једној краткој сцени, а сада у наставку филма има велики простор.

У филму игра и млада британска звезда Анастаси Еверал, а присутни су и глумци из Бугарске - Маријан Валев и Захари Бахаров.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)