НАДАМ СЕ ОПОРАВКУ: Слађана Милошевић о здрављу и помирењу са Игором против ког је повукла сведочење о претрпљеном насиљу

Novosti online

13. 06. 2021. у 23:03

НАКОН што је око две недеље провела у болници због унутрашњег крварења, уметница Слађана Милошевић открива да верује да ће се потпуно опоравити и вратити наступима, компоновању и снимању.

НАДАМ СЕ ОПОРАВКУ: Слађана Милошевић о здрављу и помирењу са Игором против ког је повукла сведочење о претрпљеном насиљу

Фото АТА Images

Како наводи, музичари су суптилна бића са тешким пословима, због чега су им животи често угрожени.

Александра Слађана Милошевић је имала унутрашње крварење, те јој је указана хитна лекарска помоћ у Ургентном центру Србије, након чега су лекари одлучили да је задрже у болници јер јој се стање нагло погоршало. Како нам је открила, бори се и здравствено стање јој је сваки дан све боље, а током разговора са њом схватили смо и да је оптимизам и ведар дух не напуштају ни када су дани тешки.

- Две недеље сам боравила у болници. Примам прописану терапију, надам се опоравку. Стање се лагано поправља и надам се да ће се узлазна фаза наставити. Позната сам по фрази да “предаја није опција”. Будући кораци зависе од реакције мог организма на терапију, која се дневно адаптира. Стручни и изванредни тим лекара Прве хируршке болнице је студиозан и очекујем да ћемо у наредна два месеца постићи успех и опоравак. Започела сам и кућно лечење - истиче Слађана.

Ова уметница истиче и да нема намеру да се одрекне музике и стварања, и поред стреса и напора које они са собом носе.

Слађана Милошевић стиже у Трећи основни суд / Фото АТА Images

- Болести музичара су честе. Ми смо суптилна бића, која раде тешке послове. Зато су нам и животи често угрожени. Ту су физички напори, стрес, путовања, наступи... Иза себе имам дугу каријеру коју до краја живота нећу напуштати. Професионални сам и школовани уметник, композитор, текстописац, инструменталиста, вокалиста, литерарни стваралац - прича Слађана и додаје:

- Моје опредељење је животно и нисам у стваралаштву ради површних ствари као што су популарност и новац. Не намеравам да одустанем од било чега. Компоновање, снимање, наступи пред публиком биће настављени. Треба само више времена да се здравствена ситуација поправи.

Слађана је открила да је у болници тестирана и на корона вирус, као и да је резултат био негативан.

Слађана повукла сведочење против партнера Игора Станковића

Суђење Игору Станковићу, партнеру Слађане Милошевић, брзо је завршено услед Слађаниних здравствених проблема. Наиме, Слађана је пуштена са болничког лечења на 24 сата због личне жеље да присуствује рочишту. На захтев који је изнео њен правни заступник Ирина Боровић, Слађана је променила статус и уместо заштићеног, добила статус привилегованог сведока ванбрачне заједнице. У овом својству она је повукла своје претходно сведочење и тиме онемогућила да се њено сведочење надаље користи на суду, у сврху доказивања партнерове кривице.

На питање зашто је то учинила, она нам је кратко одговорила да њено веома лоше здравствено стање то захтева. На питање да ли то значи и да се са партнером помирила, одговорила да је до те тачке пут још неизвестан и далек.

- Рећи ћу само ово, фалинка закона у овој области законодавства је да чак и ако партнери желе да прекину спор, изгладе свој однос, прекину непријатељства, то не могу учинити јер једна страна мора бити крива. Сматрам да се тиме угрожава право на слободну вољу грађанина, кога правни систем приморава на наставак конфликта, уместо да подстиче мир и добру вољу. Ова фалинка може бити веома опасна, не само по партнере, по њихово пословно окружење и животне планове, већ и по децу, ако их има, јер се процес и непријатељства принудно настављају годинама.

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)