ЖИВОТ ЈОЈ ОПЕТ ВИСИО О КОНЦУ: Мају Жежељ лекари оперисали два пута за 48 сати

Новости онлајн

13. 06. 2021. у 17:30

ВОДИТЕЉКА Маја Жежељ испричала је како је својевремено једва извукла живу главу. Наиме, она је због сепсе била у коми 40 дана, а током пандемије поново се нашла у животној драми.

ЖИВОТ ЈОЈ ОПЕТ ВИСИО О КОНЦУ: Мају Жежељ лекари оперисали два пута за 48 сати

Фото: Принтскрин

- Током короне људи из болнице Драгише Мишовић, који су ми поново спасли живот, питали су ме: "Можете ли ви да се некада нормално разболите?" - рекла је Маја и открила детаље драме.

- Био је живот у питању, јер ми се у другој недељи ковида десила гангрена слепог црева, а будући да сам у првој недељи пила веће количине аспирина, после операције је наступило унутрашње крварење. Због тога су два пута морали да ме оперишу у два дана. Две тоталне анестезије у 48 сати нису баш нешто најбоље што може да вам се деси, али лекари су, срећом на време, препознали проблем и одреаговали - рекла је водитељка.

Водитељка каже да је у животу најважније "отрести колена и устати".

- Никад нисам размишљала у стилу "зашто баш мени", "а, што некоме другоме". Нема ни онога "зашто баш сад" јер је једини могући одговор - ето, десило се. Нема питања ни тапкања у месту, већ устанеш, отресеш прашину с колена, закрпиш се и идеш даље. Било је смешно када је Лена, кад сам отишла да оперишем слепо црево, питала: 'Па, хоће ли јој остати нешто у стомаку?', јер смо кренули да вадимо једно по једно - испричала је Жежељ.

(Hello)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)