ГОЦА ТРЖАН ОТКРИЛА ТАЈНУ СВОЈЕ ЛИНИЈЕ: Морам да се клоним таквих ствари, али не смем то да једем

Novosti online

12. 06. 2021. у 18:44

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан може да се похвали сјајном линијом, те да годинама идентично изгледа. Иако делује како нема ни килограм вишка, она кроз осмех напомиње како ипак зна само добро да се обуче.

ГОЦА ТРЖАН ОТКРИЛА ТАЈНУ СВОЈЕ ЛИНИЈЕ: Морам да се клоним таквих ствари, али не смем то да једем

Фото: Инстаграм

- Знам добро да се обучем, иначе имам вишак (смех). Тренирам стално и то је нека моја навика. Јутро сам била на тренингу и све обавила што је требало. Често ми жене пишу која је дијета у питању. Међутим, не постоји. Једем два пута дневно, као нека птичица. Порције и залогаји су ми мали, трудим се да се не преждеравам. Ако се то и понекад деси, зна се шта ми следи. Сутрадан гладујем и напорно вежбам – каже Гоца за „Здрав живот“ и открива које намирнице избегава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Избегавам хлеб, толико волим хлеб и све што има везе са тестом, али морам да се клоним таквих ствари. Обожавам кифле, пецива, али не смем то да једем и свесна сам тога. То је најопасније за мене, мој организам и килажу. Када изаберем да једем тесто, сама све умесим и то ме не надима. Није проблематично као куповно. Сама правим пицу, умесим тесто на подлогу и ставим састојке за које знам да су нискокалорични. Избегавам слаткише, али опет не могу да одолим сладоледу. Мора човек себи понекад да угоди и да буде срећан. Сви смо ми живи људи и волимо да прекршимо здрав режим исхране – поручује певачица која нема проблем са тим да отворено каже шта је све радила на свом лицу.

- Ја сам ти од оних жена које немају проблем да поделе искуства за све што је из домена естетске хирургије. Редовно одлазим код своје докторке на чишћење лица, антиејџ третмане, масаже, мезотерапије, такође на мом лицу примењујемо и ултразвучне и радиоталасне третмане. За сада још увек нема потребе за инвазивнијим третманима, задовољна сам како изгледам – говори Тржанова за „Супер ТВ“ и додаје како ће велике усне и јагодице изаћи из моде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- И то ће изаћи из моде једног дана, као што је некада у тридесетим годинама било популарно да жене имају танка уста. Све је то ствар моде, мени лично то није спектакуларно. Корекција у смислу освежавања је сасвим у реду. Све преко тога је превише – истиче она и напомиње како је увек водила рачуна о свом здрављу.

- Иначе сам жена која је изузетно здрава, не пијем, не пушим, храним се здраво, возим бицикл. Корона није у том смислу утицала на мене, да не бих упала у ту врсту агоније и хистерије, ја то зовем грипом. Новом врстом грипа. Живела сам здраво и пре короне и током короне, а и након ње ћу. Имам устаљене навике које морам да испуним – закључује Гоца Тржан за „Здрав живот“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Тржанова сматра да друштвене мреже лоше утичу на здрав живот људи.

- Друштвене мреже утичу лоше на здрав живот. Говорећи о другима ружно на појединим платформама, говориш о себи. Сваки пут када било шта негативно прокоментаришем, запитам се да ли сам нормална? Покушавам да не обраћам пажњу на ружне коментаре, то је ствар туђег васпитања. Већина људи на тај начин привлачи пажњу, а то лоше утиче на квалитет њиховог живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)