БИВШИ УЧЕСНИК ПАРОВА НАПРАВИО ХАОС: Мерцедесом се закуцао у апотеку, изазвао саобраћајну несрећу у пијаном стању

Н. ЂУРИЋ

07. 06. 2021. у 15:11

ДВОЈИЦА Дервенћана ухапшена су и задржана на трежњењу протеклог викенда, јер су са ногом на гасу својих аутомобила, истовремено и сами били „под гасом“, потврђено је „Новостима“ у Полицијској управи Добој.

БИВШИ УЧЕСНИК ПАРОВА НАПРАВИО ХАОС: Мерцедесом се закуцао у апотеку, изазвао саобраћајну несрећу у пијаном стању

Фото: Принтсцреен

Један од њих је бивши учесник ријалитији "Парова" Дарио Шогоровић (28), који се својим аутомобилом забио, ни више ни мање, него у Апотеку. Портпарол Полицијске управе Добој Драгана Керкез каже да се саобраћајка догодила између суботе и недеље, око четири часа ујутро.

- Д. Ш. је изазвао несрећу управљајући аутомобилом “мерцедес”, а приликом алкотестирања утврђено је да има 1,51 промил алкохола у крви - рекла је, за „Новости“, Керкезова.

Она је потврдила да је Шогоровић сутрадан пуштен из притвора након отрежњења, а како сазнајемо, он је „мечком“ улетео у једну од апотека код аутобуске станице у центру Дервенте.

- Шогоровић се у мерцедесу, са својим сапутником, возио Железничком улицом у правцу Аутобуске станице, када је при великој брзини ударио у ивичњак коловоза, односно тротоар. Изгубивши контролу, он је са возилом ударио у улазна врата магацина од Апотеке, на којој је причињена штета. Велика штета причињна је на „мерцедесу“, док је, за разлику од свог неповређеног сапутника, Шогоровић, срећом, прошао само са лакшим посекотинама - казује извор „Новости“ упућен у ову незгоду.

Други Дервенћанин који је протеклог викенда због пијанства морао на трежњење је 42-годишњи Синиша Р. Приликом рутинске полицијске контроле он се налазио за воланом свог „голфа“, а алкотестирањем је утврђено да је имао чак 2,61 промила алкохола у крви. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)