ПРЕМИНУЛА ЋЕРКА МЕРИ ЦЕТИНИЋ: Поп певачица из Сплита поделила тужну вест на друштвеним мрежама

В.Н.

02. 06. 2021. у 21:59

СПЛИТСКА поп певачица Мери Цетинић (68), која се прославила као чланица југословенске групе "Море" , а по одласку из бенда почела је успешну соло каријеру објавила је на друштвеним мрежама да је њена ћерка Ивана изгубила животну битку и преминула дан раније, у 44. години, у КБЦ Сплит.

ПРЕМИНУЛА ЋЕРКА МЕРИ ЦЕТИНИЋ: Поп певачица из Сплита поделила тужну вест на друштвеним мрежама

Фото Фејсбук/Мери Цетинић

- С неизмерном боли јављам да је моја љубљена ћерка Ивана Бурић преминула у 44. години - написала је Мери на "Фејсбуку".

- Била си мој драгуљ, твоја прекрасна поетска душа, пуна љубави и нежности, велики музички таленат, хумор... чиниле су наш живот срећним, препуним љубави.

Опака болест је претила, али смо је савладавале заједно. Овај пут је била јача, нисмо успеле, сунце моје и драги Бог те је узео к себи у свој загрљај. Твоје стотине пута понављано "Мами, ај лав ју", одзвањаће у мом срцу заувек. Почивај у миру божјем, најдража моја Иви...

Подсетимо, Мери је Ивану одгајала као самохрана мајка и била је срећна што је и њена ћерка одабрала музику као животни позив и што су имале прилику да сарађују. Заједно су 2014. објавиле албум "Дозволи ми".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ДЕВИН ПОСЛЕДЊИ САЗНАО ПРЕСУДУ: Мирослав Илић најављује жалбу на одлуку о утврђеном очинству