ИТАЛИЈАН ПРИМИО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Ево како се Ђанлука Ваки осећа и коју вакцину је примио (ФОТО, ВИДЕО)

Novosti online

02. 06. 2021. у 11:06

ПОПУЛАРНИ италијански милионер и инфлуенсер , Ђанлука Ваки (52), познат и као "Плејбој дека", данас је на Београдском сајму где је примио другу дозу против корона вируса.

ИТАЛИЈАН ПРИМИО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Ево како се Ђанлука Ваки осећа и коју вакцину је примио (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Милионер је у Београд допутовао у пратњи 28 година млађе девојке, а на Београдском сајму дочекао га је заменик градоначелника Београда Горан Весић. 

- Много сам срећан што сам данас овде, једва чекам да прође пандемија и да сви заједно славимо- Рекао је Ђанлука, нескривајући радост и додао да је примио Фајзер вакцину и да се одлично осећа.

- За нас је његов долазак важан јер је то промоција Београда и нашег туризма. Београда као једине дестинације на свету на којој, као што видите, можете да примите 4 вакцине. Уверен сам да ће многи људи зато што је он био овде одлучити да посете наш град после короне јер ми очекујемо још већу посећеност кад ово све прође- изјавио је Весић. 

Познати инфлуенсер и бинисмен италијанског порекла недавно је посетио Београд, где је примио прву дозу вакцине против Цовида 19.

Ђанлука Ваки право са вакцинације на Дорћол

Глобална лајфстајл звезда Ђанлука Ваки живи пуним плућима. После посете вакцинације на Београдаком сајму свој боравак у Београду је наставиво посетом Дорћолу.

Не случајно, ово уникатно место од самог отварања представља не само луксузну ејжн фоод & лајфстајл дестинацију, већ и нови регионални лендмарк друштвеног живота. 


Ђанлука Ваки, који има преко 20 милиона пратилаца на свом инстаграм налогу, у пратњи своје супруге Шерон Фонсека, која има преко 5 милиона пратилаца, својим доласком су утврдили место Београда на глобалној мапи престизжих дестинација. Оно што је сигурно, враћају се ускоро.

Фото: Новости онлине

Ђанлука се прославио плесним видеима, а годинама је у центру пажње и један је од власника најзанимљивијих профила на Инстаграму које прате милиони.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)