ЖЕНЕ ГА ПРОСТО ОБОЖАВАЈУ: Овај згодни глумац је брат Ивана Босиљчића

Novosti online

30. 05. 2021. у 10:25

ВЕЋ неко време овај глумац привлачи много пажње због своје улоге опасног момка у популарној серији.

ЖЕНЕ ГА ПРОСТО ОБОЖАВАЈУ: Овај згодни глумац је брат Ивана Босиљчића

Фото: Принтскрин/инстаграм/ milanbosiljcic

Иако је годинама у срећном браку и у његовом срцу има места само за лепу певачицу Јелену Томашевић, Иван Босиљчић и даље важи за миљеника жена и једног од најпожељнијих и најатрактивнијих мушкараца на јавној сцени.

Жене га просто обожавају и чине највећи део вечери на његовим музичко-поетским вечерима, а сада смо открили и да је тај шарм записан у генима породице Босиљчић!

Наиме, Иванов даљи брат по очевој линији је Милан Босиљчић, који је протеклих месеци привлачио много пажње улогом Комарца у серији „Игра судбине”!

Милан, иначе, неколико година млађи од свог рођака Ивана, наступа у Позоришту на Теразијама, баш као и онај познатији Босиљчић, а пре него што је заиграо у „Игри судбине” на телевизији смо имали прилику да га гледамо у серијама „Кошаркаши”, „Село гори, а баба се чешља” и у филму „Црна Зорица”.

Занимљиво је то што је он по професији банкар и што је извесно време радио у Министарству финансија, а поред глуме, коју је завршио у класи с Ханом Селимовић, Тијаном Печенчић, Искром Брајовић, Бојаном Перићем и другима, интересовали су га кошарка, роњење и плес, па се њима годинама бавио.

Име је, интересантно, добио по свом оцу Милану Босиљчићу Белом, нашем чувеном кореографу и глумцу, једном од оснивача Удружења филмских глумаца, који је у 88. години постао најстарији дипломац ДИФ-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)