ЛЕТО УЗ КРИМИЋЕ: Прегршт нових ТВ хитова и сезона у јуну на Фокс крајму

Н. Д.

27. 05. 2021. у 08:23

ЉУБИТЕЉЕ крими-драма обрадоваће вест да на канал Фокс крајм овог јуна стиже прегршт нових серија и сезона ТВ хитова.

ЛЕТО УЗ КРИМИЋЕ: Прегршт нових ТВ хитова и сезона у јуну на Фокс крајму

Фото Фокс

Од 8. јуна, радним данима у 21.05, гледамо премијерно трећу сезону (од осам епизода) француске популарне серије "Балтазар". Управо овај циклус оборио је рејтинг гледаности у родној земљи, остваривши просечну гледаност од седам милиона људи. После трауматичног искуства, форензички патолог Рафаел Балтазар (Томер Сисли) је решен да никад више не приђе лешу. Последњих шест месеци пловио је Атлантиком, у жељи да промени живот из корена. Међутим, његова одлука биће доведена у питање када пронађе беживотно тело надомак једног острва.

Два дана касније, на истом каналу (четвртком у 22.00) заказују нам дружење детективке Мелиса (Соња Ролан) и Гале (Беатрис де ла Булаје) из серије "Смртоносни тропи". И ова француска крими-драма остварила је одличну гледаност прошле године, па је почетком ове стигла друга сезона од осам наставака. Враћамо се на тропско француско острво Мартиник, смештеном у источном делу Карипског мора, где ове две неустрашиве детективке удружују снаге. Онима који су обожавали доктора Хауса, сигурни смо да ће се допасти Масантонио.

"Смртоносни тропи", Фото Фокс

Насловни јунак нове италијанске крими-драме, коју потписују продуценти хит серија "Гомора", "Нула, нула, нула" и "Петра", очекује нас од 20. јуна (10 епизода гледамо суботом и недељом у 12.55). Елио Масантонио (Алесандро Прециозни) је шеф специјалне јединице за проналажење несталих људи у Ђенови. Овај циничан усамљеник, тешке нарави и проблематичне прошлости, чини се да је најгори могући кандидат за вођење тако важне функције. Али, захваљујући способности да уђе у ум несталих особа, он успева да реши многе тешке случајеве. Сутрадан се селимо на амерички континент.

Доктора Данијела Хероуа (Јоан Грифит) гледамо од 21. јуна у овогодишњој трећој сезони (10 епизода) мистериозне крими-драме "Хероу" (понедељком у 21.00). Он није обичан форензички патолог. Његово занемаривање ауторитета и неисцрпна емпатија за мртве помажу му да реши најнеобичније случајеве. Популарни канадски детективски тандем Мет Шејд (Џејсон Присли) и Енџи Еверет (Синди Сампсон) враћају се 22. јуна (уторком у 22.00), са 12 епизода премијерне четврте сезоне кримића "Приватни детективи".

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)