МИРКА ВАСИЉЕВИЋ ПОНОВО ТРУДНА: Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!

Novosti online

24. 05. 2021. у 23:43

МИРКА Васиљевић и њен невенчани супруг Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут.

МИРКА ВАСИЉЕВИЋ ПОНОВО ТРУДНА: Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!

Фото: ATA images

Глумица је у петом месецу трудноће, а срећне вести су поделили са члановима својих породица. И једно и друго су желели још наследника, а глумица и у другом стању ради пуном паром. Она и Вујадин се ускоро из Љубљане враћају у Београд, јер почиње фудбалска пауза, док ће глумица лето да проведе углавном радно. Васиљевићева почиње снимање нове серије, а поред тога води рачуна и о троје деце.

У интервјуима за медије Мирка је већ говорила о томе како прижељкује да поново постане мајка:

- Јако ми драго што је протекле године било доста принова. То ми увек измами осмех на лице. То су дивне вести. Искрена да будем, ја бих волела да се још једном остварим у улози мајке.

Пошто наше најмлађе дете сада има шест година, мало човек и заборави те тренутке, па се ја зажелим тако нечега. Године су пред нама, никада нисмо ни рекли да смо ставили тачку на то, да смо ставили три тачке (смех). Волела бих да добијемо још једно дете. Нема ништа лепше од велике породице. Ми функционишемо као прави мали тим - истакла је Мирка неколико месеци пре него што је сазнала да је у благословеном стању. Мирка јуче није одговарала на позиве медија док је Вујадин био недоступан за коментар.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)