КНЕЗ ИМА ЗАМЕРКУ НА ГЛАСОВЕ ЖИРИЈА ЕВРОВИЗИЈЕ: Познати певач је поносан на своју мезимицу - То није препознато

Novosti online

24. 05. 2021. у 20:53

НЕНАД Кнежевић Кнез није крио колико је поносан на своју ћерку Ксенију.

КНЕЗ ИМА ЗАМЕРКУ НА ГЛАСОВЕ ЖИРИЈА ЕВРОВИЗИЈЕ: Познати певач је поносан на своју мезимицу - То није препознато

Фото: ЕПА/Принтскин

Кнез се дотакао финала престижног такмичења "Песма Евровизије" на ком је наступала група "Хуррицане".

- Хвала на дивним речима, осећај је био невероватан, ја сам вероватно један од најпоноснијих и најсрећнијих људи, како је све то изгледало и како су девојке преставиле своје земљу. Утисци су се слегли, али оно што морам да кажем на почетку јесте да је сам њихов улазак у финале велики успех, ове године је изузетно велика конкуренција, вероватно и најјача у задњих пар година када је Еуросонг у питању у емисији "Премијера Викенд - Специјал".

- Тај насутп у финалу који је пуцао од енергије, видела се та њихова жеља онако да се представе у што бољем светлу и мислим да ће у годинама које предстоје да ће њихова каријера ићи узлазном путањом. То је она парола "светско, а наше", тако да треба да сви да будемо поносни на њих – рекао је певач.

- Оно што је евидентно јесте да неки чланови жирија у неким земљама дефинитивно не воле такве песме, они су вероватно ту нумеру третирали као неку лагану песмицу коју је лагано отпевати, међутим, то није тако. То је изузетно тешка песма и оне нису имале нимало лак задатак, јер су имали и тешку кореографија, жири то није препознао, али публика јесте и хтео бих да се овим путем захвалим нашим комшијама.

- Стигли су и гласови из дијаспоре, можда не у толиком броју колико се очекивало, али 15. место у оваквом финалу уопште није лоше. Оне су за нас победнице – додаје Кнез поносно.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика