САЊА ВУЛИЋ ОШТРО ОДГОВОРИЛА ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Нико није луд да ратује због његових фрустрација!

С.М.

20. 04. 2021. у 20:54

ПОСЛАНИЦА СНСД у Представничком дому парламента БиХ Сања Вулић упитала је да ли је Бакир Изетбеговић љут што рат нико осим њега не спомиње и да ли га призива у недостатку иједног смисленог одговора на све проблеме у Федерацији БиХ и губитак власти у Сарајеву.

САЊА ВУЛИЋ ОШТРО ОДГОВОРИЛА ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Нико није луд да ратује због његових фрустрација!

Фото: С.М.

- Кога бисте Ви убијали, господине Изетбеговићу? Ниједна мајка није рађала синове да би их у рат слала ради фрустрације појединца какав сте Ви. Ако не знате како да средите односе у СДА, ако немате петљу да смените своју супругу против који је сав Клинички центар Универзитета у Сарајеву бар господски се повуците са политичке сцене. Немојте сијати мржњу и не позивајте на рат. Ратујте, али сами са собом јер Ви имате проблем са собом - поручила је Вулићева Изетбеговићу.

Она је упитала Изетбеговића у ком својству шаље ратно-хушкачке поруке - председавајући Дома народа, председник СДА или супруг Себије Изетбеговић.

- У току месеца Рамазана, за припаднике исламске вере светог месеца поста и одрицања, давати такве изјаве је благо речено непримерено - истакла је Вулићева упитавши да ли Изетбеговић бар поштује свој народ.

- Јасно је да је реч о смишљеној новокованици јер Срби су народ страдалник и и у Првом и у Другом светском рату, као и у претходном трагичном сукобу на подручју бивше Југославије. Ако сте мислили на нас, Србе, ми се сигурно у томе не препознајемо, јер смо ми мирољубив и народ који прашта - рекла је Вулићева.

- Измишљањем нових термина Изетбеговић хоће да изазове неке нове кризе у недостатку одговора на постојеће умјесто да разговара и постиже договоре у интересу свих народа који живе у БиХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Zorankos

21.04.2021. 01:20

Ovaj.bi.ratovao za srpsku.zemlju do.zadnjeg muslimana . Kada su muslimani.i.izetbegovic i.njegov otac stekli.svojinu nad celom.BiH pa ne daju.Srbima njihovu zemlju, Republiku.Srpsku. Neka mu.zena da pilulu za normalnost i.stvarnost da Bosna nikada nije bila muslikanska svojina da bi.je branili.od prava Srba na samoopredeljenje.naroda

MM

21.04.2021. 03:38

Svaka cast gospodjo. Tako se razgovara sa provokatorima. To mu je jedino sto ima. Mir mu nije na umu. Mislim da i narod, koji ga je biro u proslosti, to razume sada. Nece vise da ratuju za njega jer se secaju u cega ih je uveo u zadnjem ratu a pre toga zivelo se u bratstvu i jedinstvu.