УБИО ГА ПРОВАЛНИК И ТЕЛО БАЦИО У БУНАР: Ћерка пријавила нестанак оца, а онда је истрагом откривен монструозан злочин!

О. МАТАВУЉ

26. 01. 2021. у 19:10

Б. В. из Лакташа ухапшен је због сумње да је у селу Кољани убио мештанина Рајка Веселића (76), чије је тело полиција пронашла у бунару, открива извор близак истрази.

УБИО ГА ПРОВАЛНИК И ТЕЛО БАЦИО У БУНАР: Ћерка пријавила нестанак оца, а онда је истрагом откривен монструозан злочин!

Фото: Д. Поздеровић

- Ћерка жртве пријавила је полицији да се њен отац од недјеље није јављао на телефон. Отишла је у село да види шта се с њим дешава, али га није затекла. Напротив, уочила је да су врата од шупе проваљена, док су улазна врата куће била отворена и из куће су недостајали одређени ствари - каже извор близак истрази.

Он појашњава да је одмах покренута истрага. Провераване су све информације до којих се дошло на терену, па и пријаве одређених провала од претходних дана. То се показало као добар траг, јер је дан раније један домаћин пријавио једног "локалца" за крађу. Радило се о Б. В. који је убрзо приведен, да би током криминалистичке обраде признао да је Веселића бацио у бунар.

- Нажалост, та информација се испоставила тачном. Полиција је потом испумпавала бунар и убрзо су пронашли тело убијеног човека. По налогу тужилаштва тело је упућено на обдукцију како би се утврдио тачан узрок смрти - каже добро упућени извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)