ДОДИК ОТКРИО СВЕ О ИКОНИ: Иза афере се крије велика прича! (ВИДЕО)

Novosti online

05. 01. 2021. у 12:43

СРПСКИ члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик након одлуке конзилијума лекара Универзитетског клиничког центар Републике Српске и 16 дана борбе са вирусом корона, отпуштен је на кућно лечење.

ДОДИК ОТКРИО СВЕ О ИКОНИ: Иза афере се крије велика прича! (ВИДЕО)

Фото Срна

Данас је на конференцији за штампу, одговорајући на питање о икони, поклону за министра спољних послова Руске Федерације Сергеју Лаврову, рекао да је све измишљено у Федерацији БиХ.

- Украјина никад није поставила питање нестанка те иконе. Ради се о породичној икони. Ни дан данас, органи власти Украјине нису тражили ту икону. Измислили су причу. Амбасадор Украјине је говорио на бази медијских извештаја, на основу лажи. Икона је ту, господин Лавров је сматрао да треба да је врати. Она је ту и ја ћу сада, нисам би у прилици, надам се да вам је познато због чега, позвати људе који су ми ту икону дали и јавно им то вратити, а они нека објашњавају остале ствари. Ништа ту нема, осим болесне амбиције да се та тема држи, како би се покрли срамни потези Жељка Комшића и Шефика Џаферовића - рекао је Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)