СТИЖЕ ПОМОЋ ИЗ БИЈЕЉИНЕ: Припадници специјализованих јединица упућени у Костајницу

Владимир Митрић

31. 12. 2020. у 18:18

ГРАД Бијељина упутио је тим припадника градских специјализованих јединица на подручје општине Костајница, који ће бити ангажован као помоћ у евентуалним акцијама спасавања из рушевина насталих услед разорног земљотреса који је погодио град Петрињу у Хрватској, као и општине и градове у региону.

СТИЖЕ ПОМОЋ ИЗ БИЈЕЉИНЕ: Припадници специјализованих јединица упућени у Костајницу

Фото: Танјуг АП

Одлуком градоначелника Љубише Петровића, у Костајницу ће службеним возилом Одсека за цивилну заштиту Града Бијељина отпутовати четири члана овог тима, који ће до даљег бити под непосредном командом Републичке управе цивилне заштите Републике Српске.

- Након земљотреса у Петрињи, који је нажалост однео и људске животе, велика материјална штета причињена је у општинама и градовима на северу Републике Српске, посебно у Костајници, Козарској Дубици и Приједору. Одмах смо реаговали организујући тим за помоћ и надамо се да ћемо допринијети опоравку у наведеним местима – поручио је Петровић.

Уколико буде потребно, тим ће бити ангажован у акцијама спасавања из рушевина и на другим подручјима Републике Српске која су погођена земљотресом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)