МИСТЕРИЈА У БРОДУ: Из Саве извађено беживотно тело младића

Н. ЂУРИЋ

23. 11. 2020. у 13:23

МИСТЕРИЈА У БРОДУ: Из Саве извађено беживотно тело младића

Н. ЂУРИЋ

БЕЖИВОТНО тело млађег мушкарца тамнијег тена пронађено је у кориту реке Саве у месту Лијешће, надомак Брода, саопштено је данас из Полицијске управе Добој.

Како „Новости“ незванично сазнају, највероватније, реч је о-мигранту, који код себе није имао никаква документа, па се још тачно не зна ко је и одакле.

Полиција је пријаву запримила јуче, а тело је прегледао лекар мртвозорник Дома здравља Брод.

-Полицијској станици Брод је у недељу пријављено да је у кориту реке Саве,  у месту Лијешће, подручје општине Брод,  уочено беживотно тело. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Брод који су потврдили наводе пријаве те утврдили да се ради о беживотном телу мушког лица, тамнијег тена и  млађе старосне доби-навели су из добојске Полицијске управе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Из полиције су навели да је „У току рад на документовању догађаја и утврђивању идентитета наведеног лица“, односно ко је и на који начин скончао у кориту Саве.

Н. ЂУРИЋ

Како „Новости“ незванично сазнају, по свему судећи, из Саве је извађено тело мигранта.

-Он код себе није имао било какве документе, па је тако било немогуће утврдити његов идентитет, односно ко је и одакле је. Међутим, судећи по тамној пути и изгледу, готово је извесно да се ради о мигранту. Остаје тајна како је доспео у воду и на који начин изгубио живот, коју ће настојати да расветле истражиоци. Без видних повреда, највероватније је да је са овог света отишао утапањем, али ће, у том погледу, коначну реч након детаљног прегледа, вероватно обдукције, дати мртвозорник-казује извор „Новости“ упућен у трагедију на Сави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)