У БИЈЕЉИНИ ГРАЂАНИ ЧЕКАЈУ У РЕДОВИМА ДА ГЛАСАЈУ: "Нeка победи онај коме дамо поверење!" (ФОТО)

Б.МИЛОШЕВИЋ

15. 11. 2020. у 15:12

ШЕСТИ локални избори, откако их организује Централна изборна комисија БиХ, од 2001. године, у Семберији су окупили ове године највише политичких субјеката, укупно 86, од чега 52 политичке партије, три коалиције и 30 независних кандидата, што је у односу на изборе из 2016. године, готово дупло више политичких субјеката који се боре за наклоност бирача у Семберији.

У БИЈЕЉИНИ ГРАЂАНИ ЧЕКАЈУ У РЕДОВИМА ДА ГЛАСАЈУ: Нeка победи онај коме дамо поверење! (ФОТО)

Фото: Б.Милошевић

Ова кампања вођена је, за разлику од претходних, у много мирнијој атмосфери, што је  умногоме допринела и епидемиолошка ситуација и оправдан страх од вируса корона.

У коректној атмосфери и без неких проблема протиче и изборни дан у Семберији.

- Очекујем да избори прођу у доброј атмосфери, и наравно победу за градоначелника, али свакако, и добре резултате странке којој припадам и странака које нас подржавају, изјавио је актуелни градоначелник Бијељине Мићо Мићић, који је своју грађанску дужност обавио на гласачком месту у Основној школи "Кнез Иво од Семберије".

Фото: Б.Милошевић

Гласао и градоначелник

Народни посланик Недељко Ћорић поручује, да у овом дану демократије, треба да победе најбољи, који ће грађанима, кроз озбиљан рад, омогућити бољи живот.

Поред обавезне дезинфекције руку на улазу за гласање, обавезна је маска и мерење температуре за све који улазе у просторије за гласање.

Грађани Бијељине, који су на неколико локација стрпљиво чекали у редовима, поручују "нека победи онај коме грађани дају поверење"...

Сва бирачка места, укупно 147, отворена су на време у седам часова, а право гласа има 109.360 гласача. На терену се налази седам мобилних тимова и седам ковид тимова, а према информацијама које пристижу, на свим гласачким местима са поштују епидемиолошке мере, каже председница Градске изборне комисије Дијана Савић Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)