ПРЕДСЕДНИК ИЗБОРНОГ ШТАБА СНСД: Рејтинг Радојичића расте, циљ победа у 80 одсто локалних заједница!

С. М.

30. 10. 2020. у 00:42

ПРЕДСЕДНИК ИЗБОРНОГ ШТАБА СНСД: Рејтинг Радојичића расте, циљ победа у 80 одсто локалних заједница!

Фото: СНСД

ПРЕДСЕДНИК Главног изборног штаба СНСД Срђан Рајчевић рекао је да истраживања јавног мњења показују да је рејтинг њиховог кандидата за градоначелника Бањалуке Игора Радојичића у константном расту у односу на кандидата ПДП и СДС Драшка Станивуковића.

Рајчевић је на конференцији за новинаре у Секретаријату Главног одбора СНСД рекао да СНСД очекује да ће имати најмање 13 одборника у Скупштини Бањалуке.

-Очекујемо победу у свим градовима и у великој већини општина, а најубедљивију у Бањалуци. Желимо да остваримо прокламовани циљ и победимо у 80 одсто локалних заједница када је реч о изборима за начелнике и градоначелнике, рекао је Рајчевић.

Он је додао да је циљ СНСД и коалиционих партнера да се одржи економска стабилност упркос кризи због вируса корона, те да се обавезе из буџета испуњавају редовно.

-И да након кризе остваримо економски раст, поручио је Рајчевић.

Он је рекао да се Централна изборна комисија БиХ када је реч о СНСД понаша дискриминаторски, те да имају информације да та комисија разматра мере одгађања избора чему се СНСД противи и жели да се избори одрже 15. новембра.

Рајчевић је рекао да треба наћи начин да несметано гласају сви они који су заражени вирусом корона и који су у изолацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)