ОБУСТАВЉАЈУ СКУПОВЕ: Бањалучки СНСД отказује све промоције због епидемије

Р. С.

19. 10. 2020. у 11:25

Кандидат за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић саопштио је данас да СНСД обуставља све јавне промотивне активности и скупове СНСД-а због погоршане епидемиолошке ситуације.

ОБУСТАВЉАЈУ СКУПОВЕ: Бањалучки СНСД отказује све промоције због епидемије

Игор Радојичић

- Примарна брига мора бити брига за здравље становништва. Због погоршане епидемиолошке ситуације у Бањалуци, градски изборни штаб Бањалука данас је донео одлуку да се обуставе све јавне промотивне активности и скупови СНСД-а у граду до 27. октобра - поручио је Радојичић.

Према његовим речимас, рејонски штабови и кандидати наставиће индивидуални рад и контакте са грађанима и бирачима без одржавања јавних скупова.

- Позивамо и остале политичке субјекте да због интереса за здравље грађана који нам мора свима бити примарна брига, такође, ограниче и обуставе своје јавне предизборне скупове како би се смањила могућност контаката и преноса вируса с једног на друге грађане и како бисмо у граду Бањалуци растеретили већ превелики притисак који имамо на Дом здравља, хигијенско-епидемиолошку службу и УКЦ Републике Српске - закључио је Радојичић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)