ПЕЖО ПЛЕСАО НА УЛИЦИ КАО ПИНГ ПОНГ ЛОПТИЦА: Необична соабраћајна несрећа у центру Модриче

Вид Блaгojeвић

01. 10. 2020. у 18:40

ПЕЖО ПЛЕСАО НА УЛИЦИ КАО ПИНГ ПОНГ ЛОПТИЦА: Необична соабраћајна несрећа у центру Модриче

Фото: Вид Благојевић

У раскрсници улица Доситеја Обрадовића и Светосавске у Модричи, у по дана догодила се саобраћајна несрећа у којој су учествовала три возила и пешак. Несрећу је изазвао Мехо.А.(64) из Модриче, које је изгубио контролу над својим возилом „Пежо”.

У овој необичној несрећи учестовао је Стелмир Т.(27) из Вукосавља са аутом „мултиван“,  затим пешак Марија Р(61) и паркирани ауто „Шкода Фабиа“ власништво Ружице М(30) из Модриче.

- У овој саобраћајној несрећи телесне повреде су задобили возач М.А., пешак М.Р. и сувозач у путничком аутомобилу марке „ВW Мултиван”, лице иницијала А.Т. са подручја општине Вукосавље. Повређенима је  указана лекарска помоћ у Дому здравља Модрича, одакле су исти упућени у добојску болницу.- саопштено је из Полицијске управе Добој.

Према казивању очевидаца аутомбил возача „Пежоа“ Мехо А. крећући се из центра града према жељезничкој станици изгубио је контролу на самом спајању улица Светсавске и Доситеја Обрадовића. Плешући по улици прешао је на супротну страну улице Доситеја Обрадовића и ударио у бочну страну аута којим је управљао Стелмир Т.  нако чега се као пинг понг лоптица одбио на другу страну и ударио у паркирано ауто „Шкода Фабиа“. Пежо се ни тада није зуставио него се одбио на тротоар и ударио пешака Марију Р. наневши јој телесне повреде.

У овој својеврсној пинг понг саобраћајној несрећи троје лица је задобило телесне повреде а према незваничним информацијама нико није теже повређен на велику срећу.Повређени су возач „пежоа“ Мехо А, пешак Марија Р. и Аида Т.(31) сувозач у ауту „мултиван“. Увиђај о необичној собраћајној несрећи која је на крају ипак имала срећан крај, извршили су полицијски службеници Полицијске станице Модрича.                          

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Miki

02.10.2020. 04:05

Moraju se uvesti visoke premije za osiguranje kao na zapadu. Malo ces prvo razmisliti pre nego sto poludis na putu. One sto idu preko 200 km/h ovde u Kanadi vode direktno u zatvor plus oduzimanje vozila, razgovori sa psihijatrom... ide se u zatvor zavezan lancima na rukama i nogama.