ВРАТИТИ НАДУ МОДРИЧИ У БОЉИ ЖИВОТ: Коалиција СДС-а и ПДП-а у Модричи очекује сигурну победу на локланим изборима

Вид Благојевић

01. 10. 2020. у 17:50

ЈЕЛЕНА Тривић потпредседница Партије демократског прогреса посетила је данас Општински одбор ПДП-а, и разговарала са преставницима СДС-а и кандидатима на листи ПДП за општински парламент у Модричи.

ВРАТИТИ НАДУ МОДРИЧИ У БОЉИ ЖИВОТ: Коалиција СДС-а и ПДП-а у Модричи очекује сигурну победу на локланим изборима

Фото: В. Благојевић

Како је речно овом приликом ПДП у Модричи нема свог кандидат за начелника општине и зато   пружа јавну подршку Јовици Радуловићу заједничком кандидату СДС-а и  ПДП-а за начелника општине Модрича.

Тривићева је рекла да очекује победу опзиције и заједничког кандидата испред коалиције ПДП-СДС Јовице Радуловића, констатујући да се последњих дан цео врх СНСД сјатио у Модричу и на тај начин манифестовао свој страх од пораза.

- Јовица Радуловић је један озбиљан кандидат, али пре свега породичан, образован и угледан човјек. Коалиција ПДП-СДС понудила је заиста најквалитетнијег кандидата који иза себе има знање, принципијелност и мислим да је спреман да Модричу поведе путем напретка. – рекла је Јелена Тривић током посете Модрича и додала:

Фото: В. Благојевић

-У Модричи заједнички кандидат Јовица Радуловић има велику одговорност, јер се на предстојећим изборима неће борити само са противничким кандидатом који долази из СНСД-а, него ће то бити борба са циелим врхом ове партије.- закључила је Тривићева

ПДП је на својим органима странке усвојио закључак да нема предизборних коалиција на локалном нивоу са СНСД-ом.Тако је овом приликом наглашено да општински одбор ПДП у Модричи у потпуности стоји иза заједничког кандидата.

-Не сумњамо да ће грађани Модриче 15. новембра донети праву одлуку и дати прилику новој екипи стручних, потпуно јединствени и окупљени око заједничке коалиције, да ову општину вратимо у руке народу. - рекао је Јовица Радуловић, кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Модриче.

Фото: В. Благојевић

Поред тога Радуловић је посебно нагласио да се Модрича мора учинити бољом средином за живот грађана

-Након победе, грађани од нас очекују да направимо један искорак у борби за сваког грађанина ове општине, да створимо услове да они више не одлазе, и да заједничким снагама јачамо привредне капацитете и отварамо нова радна места, како би Модричу учинили бољом средином за живот њених грађана. - обећао је Радуловић.

Милутин Поповић носилац листе  кандидата ПДП за парламент Модриче очекује сигурну победу 15.новемру јер ће како је рекао ПДП и СДС понудити најбољи програма, који ће грађанима вратити  наду у бољи живот у Модричи.                          

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)