СЛАВА "КОПРЕДА“: Комунално предузеће обележило 46 година пословања

В. Митрић

21. 09. 2020. у 14:02

КОМУНАЛНО предузеће „Копред“ из Угљевика обележило је 46 година успешног пословања и крсну славу Рођење Пресвете Богородице.

СЛАВА КОПРЕДА“: Комунално предузеће обележило 46 година пословања

Фото: В. Митрић

Директор предузећа Милан Лазић захвалио је  радницима на преданом раду који је према његовим речима резултирао пословањем у суфициту.

- Имамо у 3.800 корисника услуга снадбевања водом и збрињавања и депоновања комуналног одпада, а 2.000 корисника се бринемо о канализационим услугама  рекао је Лазић.

У овом делу РС се од 2017. године редовно бележи проширење водоводне мреже.

Начелник општине Угљевик Василије Перић присуствовао је слави овог предузећа и честитао  радницима славу и успешно пословање.

- На наше задовољство „Компред“ је једно од најуспјешнијих предузећа, не само на територији општине Угљевик, него и у целој Републици Српској - рекао је Перић.-Ово предузеће пружа квалитетне услуге водоснабдевања и одвоза чврстог одпада становницима општине Угљевик.Сама чињеница да је 95 одсто покривености одвоза чврстог одпада са подручја општине Угљевик говори о успешности овог предузећа, а посебно је позитивно да је водоснабдијевање у свим месних заједницима побољшано.                             

Кум  славе је Рудник и термоелектрана Угљевик, а директор овог привредног гиганта Чедомир Стојановић пожелео је  радницима да и у наредном периоду као и до сада предано обављају своје дужности како би се одржали позитивни треднови пословања.

- Ово је добро организовано предузеће које ради на добробит свих  грађана општине Угљевик -нагласио је Стојановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)