УЖАС НА ДРУМОВИМА ДЕРВЕНТЕ: Једна особа погинула, десет повређено у две несреће, блокирана магистрала (ФОТО)

Н. ЂУРИЋ

13. 09. 2020. у 16:05

УЖАС НА ДРУМОВИМА ДЕРВЕНТЕ: Једна особа погинула, десет повређено у две несреће, блокирана магистрала (ФОТО)

Фото: Н.Ђурић

ДЕСЕТ особа повређено од којих је једна погинула, у саобраћајном ужасу током овог викенда на друмовима Дервенте, у две одвојене саобраћајне несреће.

Више особа је задобило лакше повреде, а појавиле су се још непроверене информације да, наводно, има и оних са тежим и којима живот буквално виси о концу.

У саобраћајној несрећи у суботу увече теже је повређен један од учесника удеса, дак је, уз тотални застој у саобраћају, у данашњој (недеља) незгоди једна погинуала а повређено је најмање пет особа.

-Извесно је да је саобраћајна несрећа у Лугу, надомак Дервенте, изазвала блогаду саобраћаја на магистралном путу Прњавор-Дервента. Имамо још непотврђене информације да је, наводно, једна особа подлегла повредама а да их је петоро повређених довезено у Дом здравља у Дервенти. Увиђај као и провера информација су у току-рекла је, за „Новости“, у недељу после подне, Драгана Керкез, портпаролка Полицијске управе Добој.

Фото: Н.Ђурић

 

У суботњој несрећи, око 20.10 часова, такође у насељу Луг, повреде опасне по живот задобио је Дервенћанин Д.С. (55), чији се аутомобил „опел астра“ сударио са аутомобилом марке „бора“, за чијим управљачем се налазио 28-годишњи Н.П. Овај, такође, Дервенћанин, прошао је са лакшим оследама, као и његови сапутници С.И. и М.И.

Недељни удес у Лугу, проузроковао је километраску колону возила и вишечасовну блокаду саобраћаја на магистралном путу Дервента_Прњавор, и даље према Броду, Добоју и Бијељини. Полиција врши увиђај и саобраћај усмерава алтернативним правцима а, како сазнајемо, очекује се долазак и дежурног окружног тужиоца.

Фото: Н.Ђурић

 

СТРАДАЛИ И ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ?

ПРЕМА непотврђеним информацијама међу повређеним у данашњој саобраћајки има и држављана Србије. Наводно и да је погинули из Новог Сада.

-Чекамо на долазак дежурног тужиоца из Окружног тужилаштва Добој да утврди идентитет погинулог и повређених-рекла нам је Драгана Керкез, потпаролка Полицијске управе Добој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)