БИВШИ МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РС ПРИСТУПИО ДНС Нешић: Јовичић ће имати битну улогу и функцију ПОТПРЕДСЕДНИКА

С.М.

среда, 12. 08. 2020. у 15:32

БИВШИ МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РС ПРИСТУПИО ДНС Нешић: Јовичић ће имати битну улогу и функцију ПОТПРЕДСЕДНИКА

Фото: ДНС

БИВШИ министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић приступио је Демократском народном савезу. Председник ДНС Ненад Нешић рекао је да ће Јовичић имати битну улогу у ДНС и да ће на првој седници Председништва бити именован за потпредседника.

– Очекујем његов пун допринос, рекао је Нешић на конференцији за новинаре у Угљевику, поводом приступања нових чланова.

Он је истакао да Јовичић “има искуство и знање да учини и Угљевик и целу Републику Српску угоднијим местом за живот”.

– ДНС све више и више јача, окупљамо људе који имају знање, искуство, жељу, енергију да сваки крај Републике Српске учине бољим за живот свих грађана, без обзира да ли је то у Бањалуци, Требињу или овђе у Угљевику, рекао је Нешић.

Јовичић је рекао да жели да кроз рад у ДНС да допринос у развоју Републике Српске.

– Амбиције које гајимо су да будемо прва политичка партија, а имамо идеје и планове за опстанак и развој Српске, рекао је Јовичић.

Фото: ДНС

Потпредседник ДНС, Ђорђе Поповић, рекао је да велики број људи прилази овој странци, посебно они који могу много тога да учине и који су препознатљиви у својим локалним заједницима.

Он је изразио очекивање да ће ДНС на предстојећим локалним изборима побиједити у општини Лопаре, док ће у Брчко дистрикту “бити дио решења јер је то значајно за Републику Српску”.

– Када је реч о овој регији, ДНС ће са својим коалиционим партнерима остварити побједу. Ми смо данас стабилни, без обзира на период који је иза нас у којем је било турбуленција,рекао је Поповић.

Председник Општинског одбора ДНС Угљевик Драгиша Видаковић рекао је да је данас 50 нових чланова приступило овој странци.

– Представили смо данас и одборничку листу која је састављена од младих и образованих људи и то је наша снага која ће донијети одличне резултате,екао је Видаковић.

Свечаности је присуствовао и генерални секретар ДНС Дарко Бањац, пословни директор ове странке Милош Стевановић, председник регионалног одбора Бијељина Дико Цвијетиновић, те високи страначки функционери Милош Лучић и Сенка Јујић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Milicija ex

13.08.2020. 08:06

Kao ministar policije proslavio se zloupotrebama javnih nabavki i tendera. I obogatio. A u ministarski tron se popeo zahvaljujući zloupotrebama prislušnih sistema u Sipa Sarajevo. Prisluškivao političare i diplomate strance, domaće, pa obavještavao šefa Dodika. A ovaj ga nagradio.