ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ЉУБИЦА КОЈИЋ: Место на ком је пронађена крије велику загонетку

Вид Благојевић

11. 08. 2020. у 15:12

МАЈКА Даница и брат Предраг Којић су пресрећни јер је полиција пронашла несталу кћерку и сестру Љубицу Којић(43)

ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА ЉУБИЦА КОЈИЋ: Место на ком је пронађена крије велику загонетку

Фото: Породична архива

Она је отишла из породичне куће у Врањаку, петог августа око 9,15 часова. Након пријаве породице да је Љубица нестала, полиција у Модричи расписала је потрагу за несталим лицем. Иначе Љубица Којић болује од психичке депресије од како јој је отац Госто погинуо 1992. у рату, када је она имала само 15 година.

- Након расписане потраге полиција је већ седмог августа око 22,35 часова на путу Бања Лука – Крупа на Врбасу у месту Клашник пронашла несталу особу иницијала Љ.К. Ходала је средином пута и чудно се понашала. Полиција је позвала хитну помоћ која је ту особу  превезла у болницу - рекла нам је Данијела Мучибабић портпарол полицијске управе Бања Лука.

Фото: Вид Благојевић

Велика је загонетка како је Љубица стигла за само два дана од Врањака до Клашника који су удаљени једна од другог око 130 километара. Поред тога још нејасније је како је могуће да је жена за којом је расписана полицијска потрага смештена на неуропсихијатрију Клиничког центра у Бања Луци седмог августа пред поноћ, а породица је  обавештена да је жива и да је у болници тек 10 августа око 19 часова.

-Нама је најбитније да је она жива да је сада на сигурном месту. Био сам у болници и однео сам јој њене неке ствари. Нисам је могао посетити у соби на одељењу неуропсихијатрије због короне али су ми лекари рекли да је њено стање стабилно – рекао нам је пресрећни брат Предраг Којић.

Мајка Даница плаче од среће и крсти се захваљујући се Богу што јој је како каже дете пронађено живо. 

- Веровала сам да јој се ништа неће десити и сад ми је најважаније да се лечи и да се кући врати жива и здрава. Има Бога - закључује Даница Којић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)