РАДОСТ БОЖЈЕГ НАРОДА: Василије Перић честитао Васкрс

В. Митрић

23. 04. 2022. у 12:43

НАЧЕЛНИК општине Угљевик Василије Перић честитао је свештенству и монаштву Српске православне цркве, свим православним вјерницима Угљевика и Републике Српске, грађанима у дијаспори најрадоснији хришћански празник-Васкрс.

РАДОСТ БОЖЈЕГ НАРОДА: Василије Перић честитао Васкрс

Фото: В. Митрић

- Христово васкрсење симболизује побједу живота над смрћу и вјечни живот, а подстиче нас на вјеру, наду и љубав - поручио је Перић у честитки.

Перић је истакао да сви грађани могу да буду поносни на досадашње постигнуте резултате развоја општине Угљевик који су остварени у духу заједништва.

- Нека наша заједничка брига, труд, знање, залагање, учење, усавршавање уз савјестан, одговоран и поштен рад подстакне даљи прогрес општине Угљевик и свих њених житеља", пожелио је Перић суграђанима уз добро здравље, личну и породичну срећу сверадосним хришћанским поздравом "Христос Васкрсе-Ваистину Васкрсе!"

БОНУС ВИДЕО: МЕСТО ГДЕ СУ РОЂЕНИ СРПСКА ЦРКВА И НОВИ ЗАВЕТ - Репортер "Новости" у древној Никеји

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија