НАСТАВЉА СЕ ПОТРАГА: Двојица радника упала у Босну, на терену и Горска служба спасавања

Танјуг

09. 11. 2021. у 09:05

ПОТРАГА за двојицом турских држављана који су јуче упали у реку Босну, док су обезбеђивали радове на ауто-путу недалеко од Зенице, наставља се данас од раних јутарњих сати.

НАСТАВЉА СЕ ПОТРАГА: Двојица радника упала у Босну, на терену и Горска служба спасавања

Фото: Принтскрин

Из Оперативног центра МУП-а Зеничко-добојског кантона (ЗДК) за портал Klix.ba је речено да ће у потрази, осим припадника МУП-a, учествовати и Горска служба спасавања, а очекује се да ће им се придружити и мештани Топчић Поља, Голубиње и других насеља у близини.


Командир Специјалне јединице МУП-а ЗДК Рамо Суљић је након синоћње потраге рекао да није пронађен ниједан траг.

Данас ће на месту несреће почети и увиђај којим ће руководити дежурни кантонални тужилац, а очекује се и долазак надзорника радова на овој поддеоници ауто-пута.

У понедељак око 14 сати двојица радника турске компаније "Џенгиз Иншаат", који су радили на деоници Коридора 5Ц у месту Топчић Поље, испали су из крана и упали у реку Босну.

Одмах је покренута опсежна потрага, али, нажалост, без резултата. Потрага је због лоших временских услова синоћ била обустављена.
 

БОНУС ВИДЕО:

Kako se drži "socijalna distanca" u svetu i gde nas vode mere protiv korone?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика