ДОДИК СЕ НЕЋЕ ОДАЗВАТИ ПОЗИВУ ТУЖИЛАШТВА БИХ: У Сарајеву воде хајку против мене, а томе доприносе и у РС

С.М.

02. 09. 2021. у 23:31

СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да се неће одазвати Тужилаштву због кршења наметнутог Инцковог закона, а како каже још није добио позив.

ДОДИК СЕ НЕЋЕ ОДАЗВАТИ ПОЗИВУ ТУЖИЛАШТВА БИХ: У Сарајеву воде хајку против мене, а томе доприносе и у РС

Милорад Додик

- У Сарајеву се води хајка против мене, а нешто доприносе и ови овде из Републике Српске. Све што је кривично дело, па макар се радило о мени, ја их позивам да процесуирају. Али, имате пријаву две анонимне особе из Тузле који су рекли да сам ја узурпирао власт у Републици Српској и да сам ја тај који саопштава одлуке Владе и тражи се саслушање мене, Цвијановићеве, Вишковића, Шеранића, Наталије Тривић - објаснио је Додик.

Додик је додао:

- Да ли сам ја, када сам рекао да школска година можда неће ићи неког 28. него другога, тиме узурпирао власт министара. То је једна обична глупост на коју ја треба да трошим време. Нисам добио ништа око тога (наметнути Инцков закон), видим да су они то мало умирили, али то је све да се слегне политичка ситуација и да се обезбеди неко време где ће они оргијати, где ће муслимани прогонити Србе. Тужилац је муслиман. Мислим да није часно да ни Србин тужилац учествује у томе и да пресуђује да ли су Срби имали право или нису имали право када кажу да у Сребреници није било геноцида - каже Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)