ДИЛЕР ПРИЗНАЈЕ ДИЛОВАЊЕ ДРОГЕ: Преокрет на суђењу у предмету "Језеро 2"

О. МАТАВУЉ

14. 06. 2021. у 06:08

МИРАЛЕМ Ахмечковић (39) из Језера, оптужен за трговину дрогом у предмету "Језеро 2", са Окружним јавним тужилаштвом у Бањалуци преговара о признању кривице по тој оптужници.

ДИЛЕР ПРИЗНАЈЕ ДИЛОВАЊЕ ДРОГЕ: Преокрет на суђењу у предмету Језеро 2

Фото Д. Поздеровић

То је у Окружном суду у Бањалуци рекао његов бранилац Раде Ћулибрк, наводећи да с тужилаштвом преговарају о споразуму о признању кривице, што би требало бити реализовано до наредног рочишта. У предмету "Језеро 2" осим Ахмечковића оптужени су још и Адис Пипић (40), Елвир Халаба (49) и Вахидин Халиловић (41) из Јајца. У оптужници се наводи да су њих четворица од почетка 2019. до јуна 2020. године на подручју општина Шипово, Језеро и Јајце неовлашћено набављали, држали и продавали марихуану.

- Ахмечковић је од њему познатих лица набављао дрогу и у више наврата је продао Пипићу и Халаби, те З. Е., Х. А., Н. Е. као и малолетном Ј. Ф. по цени од 10КМ за грам дроге - наводи се у оптужници.

Појашњава се да је Пипић продавао дрогу коју би преузео од Ахмечковића и то на игралишту средње школе у Јајцу. Халаба се терети да је продао марихуану, коју је преузео од Ахмечковића. Халиловић се терети да је заједно са Ахмечковићем набавио дрогу коју заједно ради транспорта и даље продаје сакрили у тапацирунг врата од гепека "фијат пунта".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)