НЕСТВАРНО КРЕМАСТИ: Колачићи препуни чоколадног фила
13. 05. 2025. у 21:00
КОЛАЧИЋИ препуни чоколадног фила се једноставно праве, а изгледају попут колача из посластичарнице.
Повезане вести
МАДЛЕНЕ КАО ИЗ ПАРИЗА: Нежни француски колачићи који освајају на први залогај
МАДЛЕНЕ су симбол француске посластичарске традиције и један од оних колачића који плене својом једноставношћу.
03. 12. 2025. у 11:11
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
МЕДЕЊАК СА ГРИЗ КРЕМОМ: Традиционални укус који увек успе
ОВА торта је један од оних колача који у тренутку испуне кућу мирисом меда и чоколаде. Мекане коре, нежан гриз крем и богат чоколадни прелив чине савршену комбинацију која се топи у устима.
17. 11. 2025. у 11:00
КАРАМЕЛ КОЦКЕ: Мирис детињства на вашем столу
ЗА СВЕ љубитеље домаћих колача који спајају старински укус и савршену кремасту текстуру, доносимо рецепт за неодољиве карамел коцке.
11. 11. 2025. у 14:30
ЛИСНАТИ ШТАПИЋИ СА БРИ СИРОМ И ЏЕМОМ ОД МАЛИНЕ: Елегантно, једноставно и неодољиво!
КРЕМАСТИ бри, слатко-киселкаст џем од малине и мирис свежег тимијана стварају савршену равнотежу укуса. Идеални су као предјело уз чашу вина, као грицкалица за празнични сто или брза, а ефектна закуска.
06. 11. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике
ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Спремају се за 10 минута, а ево шта све треба да промените у смеси
ПАЛАЧИНКЕ имају и своју посну верзију уз неколико измењених састојака
06. 12. 2025. у 09:55
ОВО ЈЕДИНИ НАЧИН КАКО СЕ ДИНСТА МЕСО ДА БУДЕ МЕКО КО ДУША: Једна ствар је од кључног значаја!
КОД динстања меса потребно је само да будете стрпљиви, јер што се дуже правилно динста биће боље и распадаће се.
05. 12. 2025. у 18:00
ДОМАЋИЦЕ СУ ЛУДЕ ЗА ОВИМ РЕЦЕПТОМ: Спојите гибаницу и царску питу и добићете најлепше јело на свету
КОМБИНАЦИЈА царске пите и гибанице је чисто савршенство, а припрема се брзо и лако.
05. 12. 2025. у 16:23
РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ БЕЗ БРАШНА: Прави се брзо и идеалан је за зиму (ВИДЕО)
ОВАЈ колач се спрема са састојцима које углавном сви имамо у кухињи
05. 12. 2025. у 12:47
РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Кестен, кељ, плави сир и тимијан - Спој укуса који ћете волети
УЗ МИРИС тимијана и кремасту ноту плавог сира, ове пуњене печурке доносе савршен спој укуса. Брзо се припремају, а идеалне су као топла ужина или елегантан прилог за свечану трпезу.
05. 12. 2025. у 07:00
Коментари (0)