КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА И ПУДИНГОМ: Можете га направити у било које доба године - савршена комбинација је са сладоледом
РЕЦЕПТ за колач са јабукама и пудингом је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
Foto: Jutjub/Printskrin/Golden Hands
Припрема му је - не може лакша, а укус - не може боље. Испробајте и уверите се и сами.
Састојци:
- Кекс за подлогу
- 1 кг очишћених и насечених јабука
- 1/2 литра воде
- 6 кашика шећера
- 2 ванилин шећера
- 2 пудинга од ваниле
- 1 шлаг пена
Припрема:
1. Кекс сложите у тепсију (количина зависи од величине тепсије).
2. У дубоку посуду ставите очишћене и насечене јабуке, шећер и воду. Кувајте док јабуке не почну да се распадају. Додајте ванилин шећер. У ту смесу додајте два пудинга од ваниле размућена у мало воде. Кувајте још неколико минута па врућ фил прелијте преко кекса.
3. Оставите да се охлади и након тога колач премажите умућеним шлагом.
(Стил)
Препоручујемо
ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ВУЧИЋА: За годину и по дана суочићемо се са великим ратом, нико више не жели да слуша другу страну
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас, на форуму "ГЛОБСЕЦ БЕЛТАЛКС: Београдски економски разговори", да више нема рационалности у међународној политици и да се ускоро спрема велики сукоб.
09. 12. 2025. у 20:57
НОВО РЕШЕЊЕ ЗА УКРАЈИНУ: Европа прави план у случају да се САД повуку из конфликта
ЕВРОПСКЕ дипломате припремају сценарио подршке Украјини у случају повлачења САД из конфликта, преноси Блумберг, позивајући се на изворе.
07. 12. 2025. у 13:19
Завршио глуму, па радио на мешалици, рат га удаљио од љубави - животни пут Јова Максића
ДЕТИЊСТВО глумца Јова Максића обликовало се у малој сеоској средини подно Динаре, у селу Плавно код Книна, где је породица живела због очевог свештеничког службовања. Рани период живота описује као време потпуне слободе и радости, када је готово читаво село било простор за игру и маштарије. У таквој атмосфери формирала се његова емотивна структура — везаност за заједницу, топлина породичних односа и захвалност за једноставне ствари.
07. 12. 2025. у 11:41
Коментари (0)