Политика
УСПЕЛИ СМО УПРКОС ТЕШКИМ ОКОЛНОСТИМА: Брнабић о Извештају степена среће
24. 04. 2024. у 10:46
Тенис
ТЕНИС ЗАВИЈЕН У ЦРНО! Преминуо човек који је променио историју "белог спорта"
24. 04. 2024. у 09:54
ОЛГА ДАНИЛОВИЋ НА СТАРТУ ТУРНИРА У МАДРИДУ: Ево када игра Српкиња против Францускиње
24. 04. 2024. у 09:50
ВОЛИМ ОВУ ИГРУ: Ево са ким је Ђоковић желео да се слика по сваку цену (ФОТО)
24. 04. 2024. у 09:30
Фудбал
"АРСЕНАЛ ЈЕ ТАМО ГДЕ СМО МИ ТРЕБАЛИ ДА БУДЕМО": Покетино бесан после катастрофе
24. 04. 2024. у 11:05
ОСВОЈИО ДУПЛУ КРУНУ И ОДЛАЗИ ИЗ КЛУБА: Бивши селектор Србије напустио Халкбанк (ФОТО)
24. 04. 2024. у 10:01
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom