ПАНГАСИУС СА ПОВРЋЕМ: Брзо и кремасто

Milena Tomasevic

23. 09. 2025. у 17:00

Желите лагану, али укусну вечеру? Нежни филети пангасиуса у кремастом сосу са шаргарепом, тиквицом и празилуком спремни су за мање од 20 минута – савршено за сваки дан.

ПАНГАСИУС СА ПОВРЋЕМ: Брзо и кремасто

ФОТО: Novosti

Састојци

  • 2 филета пангасиуса
  • 2 шаргарепе
  • 1 мала тиквица
  • 1 празилук
  • 150 мл павлаке
  • 1 шоља повртног бујона
  • 2 кашике путера
  • 1 кашика лимуновог сока
  • со, бибер, мирођија

 Припрема

Шаргарепу динстајте 7–8 минута на путеру, додајте тиквицу и празилук, динстајте још 3–4 минута.Додајте бујон, павлаку, мирођију, со и бибер, крчкајте 5 минута. Филете пангасиуса зачините, пржите 2–3 минута са сваке стране. Распоредите  рибу преко соса, крчкајте још 2 минута и сервирајте.

Пријатно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ ПЛАЧУ! Звездаш довео деду од 96 година први пут на стадион Партизана - оно што се тамо десило, сви ће памтити (ВИДЕО)