ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
16. 12. 2024. у 09:00
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
Повезане вести
ТАЈНА НАЈУКУСНИЈЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Један детаљ из рецепта мења све
ЛУК се не пржи, не динста, не карамелизује, само се исече на ситно и стави у хладну воду са рибом.
29. 11. 2025. у 08:55
Најновије из рубрике
ОВО ЈЕДИНИ НАЧИН КАКО СЕ ДИНСТА МЕСО ДА БУДЕ МЕКО КО ДУША: Једна ствар је од кључног значаја!
КОД динстања меса потребно је само да будете стрпљиви, јер што се дуже правилно динста биће боље и распадаће се.
05. 12. 2025. у 18:00
ДОМАЋИЦЕ СУ ЛУДЕ ЗА ОВИМ РЕЦЕПТОМ: Спојите гибаницу и царску питу и добићете најлепше јело на свету
КОМБИНАЦИЈА царске пите и гибанице је чисто савршенство, а припрема се брзо и лако.
05. 12. 2025. у 16:23
РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ БЕЗ БРАШНА: Прави се брзо и идеалан је за зиму (ВИДЕО)
ОВАЈ колач се спрема са састојцима које углавном сви имамо у кухињи
05. 12. 2025. у 12:47
РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Кестен, кељ, плави сир и тимијан - Спој укуса који ћете волети
УЗ МИРИС тимијана и кремасту ноту плавог сира, ове пуњене печурке доносе савршен спој укуса. Брзо се припремају, а идеалне су као топла ужина или елегантан прилог за свечану трпезу.
05. 12. 2025. у 07:00
ХИТ ПОСЛАСТИЦА: Кремаста торта за коју вам не требају јаја ни млеко
ОВА кремаста торта нема ни млека ни јаја, а укусом је боља од већине које сте пробали. Направите најбржу, најбогатију торту за тили час!
04. 12. 2025. у 17:19
Коментари (0)