ТОПЛО ЈЕЛО ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Најбољи говеђи паприкаш са пецивом
НАЈБОЉИ говеђи паприкаш са пецивом се једноставно прави, од готовог говеђег печења, уз додатак печеног лиснатог теста и мешавину поврћа.
Састојци:
* 1 лист замрзнутог лиснатог теста, одмрзнут
* 400 г парадајза исеченог на коцкице, неоцеђеног
* 450 г смрзнутог поврц́а
* 3/4 кашичице бибера
* 2 кашике кукурузног скроба
* 150 мл воде
Рецепт за најбољи говеђи паприкаш са пецивом:
Корак 1:
Загрејте рерну
За најбољи говеђи паприкаш са пецивом, загрејте рерну на 200°. Раздвојите лиснато тесто и исеците 4 круга. Ставите на подмазан плех. Пеците до златно смеђе боје, 14-16 минута.
Корак 2:
Прокувајте говедину
У међувремену, исецкајте говедину; пребаците у велики лонац. Додајте парадајз, поврће и бибер; доведите до кључања. У малој посуди помешајте кукурузни скроб и воду док смеса не постане глатка. Убаците у мешавину говедине. Вратите да проври уз стално мешање. Кувајте и мешајте док се не згусне, 1-2 минута.
Сервирајте са пецивом
Сервирајте говеђи паприкаш и преко сваке порције ставите печено лиснато тесто. Уживајте у најбољем говеђем паприкашу са пецивом.
(StvarUkusa/Mondo)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
ПУТИН ИМЕНОВАО ШОЈГУА: Ево коју ће нову функцију обављати бивши министар одбране Русије
ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин именовао је Сергеја Шојгуа за секретара Савета безбедности Русије.
12. 05. 2024. у 20:42
ТЕРОР СЕ СМУЧИО И ИЗРАЕЛЦИМА Шок на америчкој Си-Ен-Ен: Приказани логори за Палестинце смештене у војним базама у пустињи
ПРАВО из "ведрог медијског неба" на Си-Ен-Ен је у петак емитован подужи ТВ прилог о злоставању палестинских затвореника у Војној бази Сде Теиман у пустињи Негев, а потврђено је и да се друге две израелске касарне базе Анатот и Офер на окупираној Западној обали користе за тамничење Палестинаца.
12. 05. 2024. у 20:51
АКО НЕКОМ ПОЗАЈМИТЕ ОВУ КЊИГУ, НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ВАМ ЈЕ ВРАТИ!
Спремите се за путовање кроз тамни подземни свет за који до сада нисте знали.
09. 05. 2024. у 11:33
Коментари (0)