КРЕМАСТО И УКУСНО: Свима омиљена запечена пилетина са тестенином и павлаком!

Novosti online

23. 12. 2023. у 11:19

Брзо, једноставно, укусно и кремасто.

КРЕМАСТО И УКУСНО: Свима омиљена запечена пилетина са тестенином и павлаком!

Фото Shutterstock

Потребно:

* пилећи батак, 2 ком.

* тестенина по избору,300 г
* црни лук,1 главица
* павлака, 200 г
* уље, мало
* суви зачин, по укусу
* бибер, по укусу
* босиљак, мало
* першун, мало
* качкаваљ, 150 г

Припрема:

- Посебно скувајте батаке и тестенину, па батаке одвојите од костију и исецкајте, макароне исцедите, ставите све у тепсију, додајте ситно исецкан црни лук и павлаку.

- Измешајте, додајте зачине и мало уља и преко нарендани кацкаваљ. Убаците у рерну на 200 степени док качкаваљ не порумени.

(Super recepti/Žena)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

БЕСПЛАТАН ПАДЕЛ НА ЧУБУРЦУ! ФОНДАЦИЈА МОЗЗАРТ ОТВАРА ЈОШ ЈЕДАН ТЕРЕН У ЧУВЕНОМ ПАРКУ