КОЛИКО ДУГО СМЕЈУ ДА СТОЈЕ ЈАЈА ПОСЛЕ УСКРСА? Сви праве грешку, а ево како ћете знати да су се покварила
04. 05. 2024. у 15:47
УСКРШЊА јаја многима су укуснија него обична. Имају посебан укус и шмек, те деца, али и одрасли знају да их поједу и по десетак дневно. Наравно, не треба у томе претеривати. Они који имају здравтсвене проблеме, као што су повишени холестерол или неку другу хроничну болест, требало би да избегавају жуманца.
Повезане вести
КОЛИКО КУВАНИХ ЈАЈА СМЕМО ДА ПОЈЕДЕМО? Ово су савети специјалисте, иста правила важе за децу и за одрасле, осим једног изузетка
УСКРС је дан који се проводи са породицом. Туцање јајима, дружење и породични ручак уткани су у породичну традицију.
05. 05. 2024. у 09:07
ОВУ ТЕХНИКУ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Декупаж - Један од најлепших и најпопуларнијих начина за украшавање ускршњих јаја (ВИДЕО)
СВАКЕ године желимо да ускршња јаја украсимо занимљивије него претходне. Пробајте декупаж технику.
30. 04. 2024. у 18:13
ЦЕНА ЈАЈА УОЧИ ПРАЗНИКА ВАРИРА ШИРОМ СРБИЈЕ: Зависи од неколико фактора, једна пијаца убедљиво најскупља
У ПРЕТХОДНОЈ недељи забележене су цене јаја на пијацама широм Србије, које су варирале у зависности од величине, па су могле да се пронађу од 15 до 35 динара по комаду. На београдским пијацама максимална цена јаја је 30 динара, док се гушчије пазари за чак 250.
29. 04. 2024. у 09:54
КАКО ДА ОФАРБАТЕ И ИШАРАТЕ ЈАЈА ЗА УСКРС У ИСТО ВРЕМЕ? Припрема никад лакша, а шаре ће вас посебно одушевити (ВИДЕО)
С ОБЗИРОМ на то да се приближавају васкршњи празници, сигурни смо да већ сада размишљате како да добијете најлепше офарбана јаја.
20. 04. 2024. у 15:59
Најновије из рубрике
ГРАНДИСИМО ТОРТА: Раскошна посластица са 4 различита фила - за свачији укус
Грандисимо торта је супер ако се некоме приближава рођендан, јер је раскошна и божанственог укуса. Састоји се од меканих кора које се премазују са 4 различита фила, а не зна се који је укуснији. Чоколадни, крем са лешницима или укусом кафе одушевиће чак и највеће избирљивце.
01. 06. 2024. у 15:00
САЛАТА ОД ПРЖЕНИХ ПАПРИКА И ФЕТА СИРА: Преукусна је и освежавајућа, а за њену припрему довољно је 10 минута
Салате су одличан избор, јер су лагане и брзински се спремају. Такође можете да их служите и као прилог уз месо, а данас вам препоручујемо да испробате и овај рецепт.
01. 06. 2024. у 13:00
OSSO BUCO: Шупља телећа кост на италијански начин - овакву посластицу нећете скоро пробати
„OSSO buco“ значи „рупа од кости“. Ово је рецепт који се базира на сржи из кости која чини ово италијанско јело од динстаних телећих коленица једним од најпознатијих гурманлука на свету.
01. 06. 2024. у 11:00
ЛИСНАТА ПИТА ОД ПАРАДАЈЗА: Искористите сезону парадајза и направите једноставну лиснату питу
Рецепт је практичан, јер није скуп, брзо се прави и није потребна посебна кулинарска вештина. Овај заситан и укусан залогај ће бити право освежење које ћете увек радо спремати својим укућанима.
01. 06. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ МИНИ РОЛ ВИРШЛЕ: Омиљено пециво нашег детињства
Уколико желите да себи, својој породици или гостима направите укусно пециво, онда је ово идеалан рецепт за вас. Мекане и ваздушасте рол виршле су једноставне за припрему, а укус ће вас одушевити.
01. 06. 2024. у 07:00
Коментари (0)