РЕЦЕПТ ЗА ДИЈЕТАЛНИ ХЛЕБ: Потребна су само три састојка (ВИДЕО)

Novosti online

10. 07. 2023. у 07:50

ДИЈЕТАЛНИ хлеб постао је главна атракција на друштвеним мрежама!

РЕЦЕПТ ЗА ДИЈЕТАЛНИ ХЛЕБ: Потребна су само три састојка (ВИДЕО)

Foto: printscreen/ Instagram

Многи људи највећи проблем са гојазношћу имају управо због хлеба. Ипак, сада за све љубитеље теста, постоји начин да га конзумирате, али оно што је најбитније, да се не угојите.

Хлеб можете украсити на разне начине, а за припрему овог посебног пецива потребна су вам само три састојка.

Састојци:

  • Три беланца
  • 30 грама шећера
  • 10 грама кукурузног скроба

 

Припрема:

Најпре у посуду умутите беланца, тако да формирају густу пену. Затим додајте шећер и кукурузни скроб, па мутите и даље, док смеса не буде густа попут теста.

Затим смесу ставите у плех у који сте ставили и папир за печење, нежно обликујте кашиком смесу и пеците на 150 степени око 25 минута.

 

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (1)

ЗАПАМТИЋУ ЈА ТЕБЕ! Новак Ђоковић шокирао многе у Риму (ВИДЕО)