Мислили сте да су само са шљивама добре, испробајте овај рецепт за кнедле са сланином и видећете колико грешите. Припремите их за доручак или вечеру.
Повезане вести
ИДЕАЛНО ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Слано пециво од лиснатог теста пуњено сланином и виршлама (ВИДЕО)
ДАНАС вам предлажемо да испробате рецепт за пециво од лиснатог теста са виршлама и сланином.
17. 06. 2024. у 07:00
ЗАЧИЊЕНА И ПИКАНТНА ПЕЧЕНА СЛАНИНА: Хрскава и ароматична и заиста нико неће моћи да се суздржи да је не проба
Печена сланина која је зачињена и преливена медом је одличан прилог.
06. 06. 2024. у 07:00
БИСКВИТИ СА СЛАНИНИЦОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Преукусни и спремни за 15 минута
Сланина са качкаваљем и још упакована у мекане бисквите једна је од идеја за идеалан доручак или као предјело за празничну трпезу.
01. 05. 2024. у 07:00
КРОМПИР ПИТА СА СЛАНИНОМ, ЛУКОМ И ЈАЈИМА: Богата и изгледом и укусом
Печена кромпир пита са сланином, луком и јајима се традиционално спрема у Литванији поводом Ускрса.
29. 04. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
СЛАСНА ХЛАДНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Чизкејк са боровницама по корејском рецепту (ВИДЕО)
ЧИЗКЕЈК се правио још у античкој Грчкој и то од само три састојка - брашна, сира и меда.
17. 06. 2024. у 14:00
ОДУШЕВИЋЕ ВАС УКУСОМ: Кремасти, густи потаж од две врсте печурака, савршен за ручак
ПОТАЖ од две врсте печурака је одличан избор, јер можете да комбинујете оне врсте печурака које желите, а једноставно се припрема.
17. 06. 2024. у 11:00
ИДЕАЛНО ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Слано пециво од лиснатог теста пуњено сланином и виршлама (ВИДЕО)
ДАНАС вам предлажемо да испробате рецепт за пециво од лиснатог теста са виршлама и сланином.
17. 06. 2024. у 07:00
ТОПИ СЕ У УСТИМА: Торта бела шума, декадентни дезерт савршен за прославе
ТОРТА бела шума има магично име, али је подједнако и укусна због магичне комбинације трешања и беле чоколаде.
16. 06. 2024. у 13:00
ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана
Ребарца могу да буду од различитих врста меса, а у овом рецепту се користе свињска ребарца.
16. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)