ЗДРАВИ СЛАТКИШ КОЈИ ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ, ПРАВИЋЕТЕ ГА СТАЛНО: Печене јабуке са циметом
АКО желите да направите нешто слатко, ево предлога за вас. Направите печене јабуке, готове су зачас, а нестаће са стола одмах.
Потребно:
* 6 накиселих јабука
* 1,5 кашика цимета
* 2 кашике ситно сецканих ораха
* 2 кашике меда
* 30 г маргарина
Припрема:
Огулите јабуке па их преполовите и извадите семенке. У плех обложен папиром за печење наређајте јабуке. Помешајте заједно цимет и шећер па поспите преко јабука, па поспите сецкане орахе и прелијте мед. Додајте листиће маргарина преко јабука. Пеците 10 минута у загрејаној рерни, на 200 степени, покривено алу-фолијом. Скините фолију са омекшалих јабука па допеците још неколико минута.
(Trpeza)
Препоручујемо
ЗЕЛЕНСКИ САЗВАО ЧИТАВ ГЕНЕРАЛШТАБ: Издао хитно наређење, тек сада следи хаос на фронту у Украјини
УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски хитно је сазвао састанак са високо позиционираним званичницима Генералштаба и војске због ситуације на фронту, наводи британски експерт Александар Меркурис на свом блогу на Јутјубу.
04. 05. 2024. у 20:06
У НЕДОУМИЦИ СТЕ? "Васкрсе" или "воскресе"? Овако се правилно честита Ускрс или Васкрс?
У СУСРЕТ највећем православном празнику, покушаћемо да разбијемо недоумице око тога како је правилно честитати Ускрс односно Васкрс.
04. 05. 2024. у 21:16
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (0)