ПОСНИ РЕЦЕПТ: Кисели купус са кромпиром и зачинима (ВИДЕО)
АКО немате идеју за данашњи ручак, имамо САВРШЕН предлог
Кисели купус са кромпиром - састојци:
1 кг киселог купуса
1 већа главица црвеног лука
1 већа црвена свежа паприка
3 чена белог лука
мало лука белог у гранулама
ливоров лист
бибер, уље
црвена млевена паприка
Кисели купус са кромпиром - припрема:
Лук исећи на крупније резанце као и паприку и бели лук и све то пропржити на уљу. Купус исећи на танке резанце, па кад се лук пропржи убацити купус.
Све лепо динстати без додатка воде на тихој ватри. Кромпир скувати, не мора сасвим, па га мало прохладити.
Кад нам се купус издинстао (треба око 30 минута) додати алеву паприку, црвену млевену, бибер, може мало и љуте туцане папирке и све измешати.
Кромпир исећи на колутове, поуљити, додати мало црвене паприке и белог лука у гранулама, па углавити између купуса накосо. Ставити у рерну још 20-30 минута да се запече. Уз купус предлажем посну чорбицу, рецепт на каналу...Пријатно!
Препоручујемо
НИЈЕ ВАМ ПОТРЕБАН КОТЛИЋ: Савршен рибљи паприкаш у шерпи (ФОТО/ВИДЕО)
22. 02. 2023. у 13:05
СПРЕМИТЕ ПЕЉМЕНЕ: Традиционално јело без ког је Русима живот незамислив (ФОТО)
21. 02. 2023. у 15:00
ИЗУЗЕТНО ЛАКО: Најједноставнији рецепт за пуњене паприке
07. 02. 2023. у 18:00 >> 11:04
ЗЕЛЕНСКИ САЗВАО ЧИТАВ ГЕНЕРАЛШТАБ: Издао хитно наређење, тек сада следи хаос на фронту у Украјини
УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски хитно је сазвао састанак са високо позиционираним званичницима Генералштаба и војске због ситуације на фронту, наводи британски експерт Александар Меркурис на свом блогу на Јутјубу.
04. 05. 2024. у 20:06
У НЕДОУМИЦИ СТЕ? "Васкрсе" или "воскресе"? Овако се правилно честита Ускрс или Васкрс?
У СУСРЕТ највећем православном празнику, покушаћемо да разбијемо недоумице око тога како је правилно честитати Ускрс односно Васкрс.
04. 05. 2024. у 21:16
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (0)