ЖЕНА ПРЕЖИВЕЛА ПЕТ МЕСЕЦИ У КАЊОНУ: Хранила се маховином и травом, воду пила из реке (ВИДЕО)

Танјуг

06. 05. 2021. у 08:17

ЖЕНА из америчке државе Јуте која је нестала у новембру, пронађена је жива у шатору у кампу у једном кањону, а наводно се више од пет месеци хранила травом и маховином и пила воду из оближње реке.

ЖЕНА ПРЕЖИВЕЛА ПЕТ МЕСЕЦИ У КАЊОНУ:  Хранила се маховином и травом, воду пила из реке (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Како пише Гардијан, 47-годишњакиња пронађена је током ваздушне претраге кањона.

Њен нестанак је пријављен након што су запослени у Служби за шуме 25. новембра прошле године, током припрема за сезонско затварање кањона, пронашли њен аутомобил напуштен на паркингу, око 80 километара југоисточно од Солт Лејк Ситија.

Детективи и припадници служби за трагање и спасавање претраживали су то подручје наредних недеља, али нису успели да је пронађу.


Према наводима из канцеларије шерифа, она је пронађена у недељу током ваздушне претраге подручја. Тражећи дрон који се срушио током потраге, полиција је наишла на шатор.

Из канцеларије шерифа је саопштено да се верује да је жена свесно одлучила да остане на том подручју. Имала је мало хране са собом и рекла је да је тражила траву и маховину како би преживела.


Жена није имала физичких повреда, осим што је смршала. Након што је пронађена, одведена је у болницу, а истрага је показала де се можда борила са менталним проблемима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)