ЛАЖИРАЛИ СМО БРОЈКЕ УМРЛИХ ОД КОВИДА ДА СРУШИМО ТРАМПА: Директор ЦНН открио истину о преварама на америчким изборима! (ВИДЕО)

Novosti online

15. 04. 2021. у 17:44

СЛУЖБЕНИК ЦНН-а похвалио се "Пројецт Веритас"-у да је њихова мрежа ширила анти-Трампову "пропаганду"

ЛАЖИРАЛИ СМО БРОЈКЕ УМРЛИХ ОД КОВИДА ДА СРУШИМО ТРАМПА: Директор ЦНН открио истину о преварама на америчким изборима! (ВИДЕО)

Фото: ЈујтубПринтскрин

Службеник ЦНН-а похвалио се "Пројецт Веритас"-у да је њихова мрежа ширила анти-Трампову "пропаганду"

Особље Си-Ен-Ен-а,је тајно снимљено како признаје да је њихова мрежа користила "пропаганду" како би помогла Џоу Бајдену да буде изабран за председника, такође, особље је рекло да су увећавали број жртава ЦОВИД-19 због рејтинга и да је наредба стигла директно са врха.

Чарлија Честера, техничког директора кабловске мреже, Пројекат Веритас снимио је током низа лажних Тиндер састанака док је објашњавао како "Страх заиста покрец́е бројеве".

- КОВИД? То је средство за подизање рејтинга - рекао је Честер неидентификованом особљу ПВ.

Због тога се стално бавимо преминулим од короне - наставио је, позивајуц́и се на број преминулих од корона вируса - Било би нам боље када би број умрлих од короне био вец́и - изјавио је.

Радница у "Пројецт Веритас"-у, која није идентификована и за коју се тврди да је медицинска сестра, састајала се са запосленим у Си-Ен-Ен-у, а последњи састанак је био у кафиц́у у четврти где живи Честер.

На једном од састанака, Честер је објаснио запосленој у ПВ-у зашто је њихова мрежа постала тако озбиљна у покривању КОВИД-а - Страх је ствар која вас стално одржава напетим - закључио је он.

 - Главни проблем је био око тога како да израчунамо колико људи ће свакодневно да умре, и како да бројке учинимо већим. Као, зашто данас није довољно велики број? - рекао је Честер.

Честер је тврдио да постоји "црвени телефон" који  председник мреже Џеф Цакер користи за позивање контролне собе да нареди да се на екрану прикажу бројке смртних случајева Ковида.

Такође, рекао је својој саговорници да "не постоје непристрасне вести" и објаснио како се то манифестује на Си-Ен-Ен-у.

- Било који репортер Си-Ен-Ен-а, оно што заправо ради јесте да говори особи шта да каже. Репортер их наводи на правац на који он жели - рекао је.

-А једини људи које пуштамо у етар су углавном људи који имају доказане резултате и дају жељене одговоре - изјавио је.

Портпарол Си-Ен-Ен-а није одмах одговорио на захтев листа "Тхе Пост" за коментар који се тиче другог дела извештаја "Пројецт Веритас"-а.

У првом делу ПВ серије, Честер је виђен како открива да је његова мрежа направила "пропаганду" за свргавање бившег председника Доналда Трампа током председничких избора 2020. године.

- Наш фокус је био избацити Трампа из канцеларије, зар не? Без да сам то рекао, тако је било - закључио је он.

(Инфотмер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mama

15.04.2021. 19:51

Eto priznali su sta su uradili svom predsedniku,a zar sad moze neko da sumnja u njihovo lazno izvestavanje o Srbima?!Njihov sunovrat se zahuktava i zavrsice krvolocnim gradjanskim ratom bas kao sto su namestili nama.