ДУБАИ МЕКА СЕКС ТУРИЗМА: Откривена прворазредна дестинација греха на Блиском истоку

В.Н.

22. 03. 2021. у 11:15

ЕМИРАТ Дубаи је, са десетинама хиљада проститутки које у њему раде, постао прворазредна дестинација сексуалног туризма на Блиском истоку за велики број страних туриста, наводи француски лист "Монд."

ДУБАИ МЕКА СЕКС ТУРИЗМА: Откривена прворазредна дестинација греха на Блиском истоку

Фото АП

У овом емирату живи велики број странаца који раде и на веома мало, али и веома добро плаћеним пословима, али сваке године угосте и велики број туриста, па је само у 2019. години Дубаи привукао око 19 милиона посетилаца из иностранства.

С обзиром на то да је проституција званично забрањена у УАЕ, али практично се толерише у Дубаију, овај град је постао веома популарна дестинација за туристе заинтересоване за секс из целог света, наводи француски лист.

Конзумирање алкохолних пића је дозвољено у хотелима, баровима, ресторанима и клубовима који поседују посебне дозволе, иако је забрањено на јавним местима.

Фото АП

Сексуалне раднице се најчешће могу препознати у таквим угоститељским објектима где оне прилазе клијентима, преговарају с њима о цени, трајању и типу услуга које пружају.

Клијенти могу да се договоре да имају своју пратиљу 24/7, све време своје посете Дубаију.

Постоји и хијерархија у складу с којом се најмање цене проститутке из Кине, са Филипина или из Индије.

Сексуалне раднице из централне Азије скупље наплаћују своје услуге, а најскупље су проституке из Европе и из арапских земаља које се ретко могу видети на јавним местима, пише "Монд".

Процењује се да у Дубаију ради између 30 и 45 хиљада проститутки.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)