КЛИНТОНОВА НАПАЛА БРИТАНСКУ КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ: Након историјског интервјуа осула паљбу по Виндзорима

Новости онлине

09. 03. 2021. у 16:57

ХИЛАРИ Клинтон оптужила је британске медије због "окрутности" према Меган Маркл али и краљевску породицу која јој није пружила подршку јер нису подржали "младу жену која само жели да живи свој живот".

КЛИНТОНОВА НАПАЛА БРИТАНСКУ КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ: Након историјског интервјуа осула паљбу по Виндзорима

Фото AП

Бивша америчка државна секретарка прокоментарисала је за америчке медије интевју који су принц Хари и Меган дали Опри Винфри, а који је емитован на телевизији ЦБС.

- Било ми је тако драго док сам их гледала - рекла је Хилари Клинтон, додајући да је пар упознала раније као и да је познавала Харијеву мајку, принцезу Дајану.

Клинтон је додала да је "срцепарајуће" гледати остварену Меган коју бирократија која окружује краљевску породицу не прихвата, као ни британски медији.

- И ја сам имала проблема са британским таблоидима, као што је имао свако ко је познат јавности, али њихова окрутност према Меган је нечувена - рекла је Хилари Клинтон.

- Чињеница је да није добила подршку краљевске породице, уз став: "Хајде само да се претварамо да се ништа није догодило, па ће све нестати, она само треба да спусти главу", па, ова млада жена није хтела да држи главу доле - каже Хилари Клинтон и додаје:

- Знате, ово је 2021. и она је желела да живи свој живот, желела је да буде потпуно ангажована и имала је пуно право да се томе нада.

Током двочасовног интервјуа са Опром, Хари и Меган су отворили душу и испричали све о животу и проблемима у Британској краљевини и тврдили да су били изоловани од стране разних структура и намерно блаћени у медијима.

Меган је преизнала да је била оптерећена краљевским начином живота и да је имала суицидне мисли.

Коментаришући ове тврдње краљевског пара, Клинтон је рекла: "Мислим да свака институција ... мора да направи више простора и прихватања за младе људе, посебно за младе жене, које не треба присиљавати на калуп који више није релевантан, не само за њих вец́ и за наше друштво."

Клинтонова је завршила коментарисање краљевског пара хвалећи их што су се заузели за себе и своју децу и позвала краљевску породицу да "буде динамичнија и напреднија него што је тренутно“.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)