СЛУГА МАСАКРИРАО ЧЕТВОРОЧЛАНУ ПОРОДИЦУ: Елену силовао и избо ножем, а њеног сина Михаила (6) задавио!

Novosti online

01. 03. 2021. у 21:42

СЛУГА МАСАКРИРАО ЧЕТВОРОЧЛАНУ ПОРОДИЦУ: Елену силовао и избо ножем, а њеног сина Михаила (6) задавио!

Фото Танјуг/АП

ЧОВЕК који је радио као слуга и баштован, убио је мајку и дете у Русији. Најпре је силовао мајку дечака и избо је ножем, а потом је задавио њеног шестогодишњег сина.

Шеф железнице Сергеј Малакхов (44) био је на службеном путу када су у његовој сеоској кући у селу Кудма, близу Нижњег Новгорода, на западу Русије, убијена четири члана његове породице.

Његова супруга Елена Малакхова (41) - која је била позната цвећарка - наводно је силована и избодена ножем на смрт. Њен муж Малакхов, извршни директор у транссибирској мрежи железница од Москве до Владивостока, је био далеко на послу када се догодио масакр.

Син Михаило, шестогодишњак, био је задављен као и мајка шефа железнице Олга Малакхова (66), а исто је убијен и таст Анатолиј Корољов (63).

Други син и ћерка Марија (13) избегли су стравично крвопролиће. Извештено је да им је кућа опљачкана. Осумњичени убица и силоватељ као и двојица саучесника су касније приведени након бекства у другу регију аутомобилом марке "фолксваген пасат".

Руски медији приказали су фотографије осумњиченог за убиство Шарофидина Амирова (26), који је задржан у Владимирској области. Помогао је у изградњи сеоског дома, а затим је ангажован као слуга и баштован, кажу извештаји који се позивају на случај.

Руски истражни комитет саслушавао Амирова који је у судници седео са лисицама на рукама. У колима су такође пронађени, а потом и ухапшени саучесници Армен Атабекијан (29) и Микхаил Аванесов (52). Покренута је истрага о убиствима.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)