КАМАЛА ХАРИС ПОЗИВАЛА НА ЛИКВИДАЦИЈУ ТРАМПА? Видео од пре две године узбуркао јавност, ево шта је рекла о тадашњем председнику (ФОТО)

Novosti online

10. 02. 2021. у 21:13

КАМАЛА ХАРИС ПОЗИВАЛА НА ЛИКВИДАЦИЈУ ТРАМПА? Видео од пре две године узбуркао јавност, ево шта је рекла о тадашњем председнику (ФОТО)

Фото: Танјуг/АП

ИНТЕРВЈУ садашње потпредседнице САД Камале Харис са Елен Деџенерис у њеној емисији у априлу 2018. наставља да заокупља пажњу, провоцирајући коментаре на друштвеним мрежама и критике у вези са шалом коју је упутила.

Конзервативни коментатор и аутор Мет Марголис у понедељак је објавио "Камала Харис се нашалила како је убила Трампа, Пенса и Џефа Сешонса са Елен у 2018. Можемо ли да је опозовемо?" у твиту који је поделио снимак Харисиног интервјуа из 2018. године са Деџенерисовом који је добио више од 200 свиђања и 200 ретвитова.

Још један корисник Твитера написао је у суботу да се "Камала Харис се шали са убиством Трампа, Пенса, Сешонса" и под истим насловом поделио чланак из Националне ревије за 2018. годину.

У октобру је Твитер налог Трампове ратне собе на Твитеру објавио снимак интервјуа написавши "ПОГЛЕДАЈТЕ: Камала Харрис се шали о убиству председника Трампа и потпредседника Пенса", који је добио више од 1.000 лајкова и више од 1.000 ретвитова.

То је довело до тога да је водитељ Фокс Њуза Шон Хаенити истог дана објавио: "ФЛЕШБЕК: Камала Харис се шали око убиства Доналда Трампа и Мајка Пенса у "Еллен", уз везу до чланка о Харисовом појављивању у емисији у твиту који добио скоро 6 000 свиђања и више од 5000 ретвитова.

Елен Деџенерис Шоу препознат је као америчка дневна емисија у хумористичној емисији, а Деџенерисова је познати комичар и ТВ водитељ.

Харис се у емисији појавила 2018. године док је била сенатор из Калифорније.

У једном тренутку, Деџенерисова је покренула серију насумичних, шаљивих питања за Харисову, рекавши "Људи ће желети да сазнају више о Камали Харис".

На видео снимку интервјуа, питања крећу око 6:00.

Затим је испитала Харисову коју славну линост је поштовала и који је био њен најбунтовнији чин као тинејџерка пре него што је питала: "Ако бисте морали да будете заглављени у лифту било са председником Трампом, Мајком Пенсом или Џефом Сешонсом, ко би то био?"

- Да ли неко од нас мора изаћи жив? - питала је Харисова пре него што се Деџенерисова насмејала, изазивајуц́и смех публике у студију уживо.

Она је наставила без коментара, поставивши Харисовој још једно питање.

Одмах након Харисовог појављивања, на њу су почели да испливавају наводи који тврде да се шалила како је убила Трампа, Пенса и Сешонса.

Џош Кеплан, уредник Брајтбарт Њуза, објавио је 5. априла 2018. године на твитеру да се "сенатор Камала Харис (Д-ЦА) хистерично смеје након шале о убиству председника Трампа током наступа у емисији Елен Схов“, у посту који је добио више од 3.000 свиђања и више од 3.000 ретвитова.

Слични твитови појавили су се у среду након Марголисовог твита у понедељак, дијжжелец́и чланке из мрежних извора који понављају тврдње о Харисовој шали.

Харисова шала у емисији Елен Деџенерис није изричито прецизирала убиство Трампа или Пенса у лифту ако би морала да заглави с једним од њих.

Питала је Деџенерисову, "Да ли неко од нас мора изаћи жив?"

(Newsweek)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)