ОДЛУЧИЛА ДА ДА ОТКАЗ: То је урадила на такав начин да је пола света чуло за то! (ВИДЕО)

Novosti online

08. 11. 2020. у 00:32

ЛОШИ међуљудски односи, мобинг, расизам, па и вербално сек*уално злостављање од стране колега, само су неки од повода за давање отказа, колико год да нам је тај посао потребан.

ОДЛУЧИЛА ДА ДА ОТКАЗ: То је урадила на такав начин да је пола света чуло за то! (ВИДЕО)

Фото: ТикТок Принтскрин

И док неки одлучују да оду тихо, други попут девојке из Америке, то раде на такав начин, да за њихов одлазак из фирме буквално зна читав свет.

- Пажња купци, сарадници и шефови. Ја сам Шана и само сам хтела да вам кажем да је Хенри расистичка свиња. Елиас је грозан шеф. Ова компанија отпушта црне раднике без икаквог разлога. Ова компанија своје раднике третира као смеће. А Џими са одељења спортске опреме, Џозеф са благајне и Лери из гарден центра центра су перверзњаци. Надам се да са својим ћеркама нисте разговарали као са мном. Је*еш шефове, је*еш ову компанију, је*еш овај посао, је*ено дајем отказ - рекла је она у слушалицу разгласа, те су сви који су се нашли унутар продајног центра могли да чују њене речи.

Овај видео доспео је и на друштвене мреже, пошто се Шана током давања отказа снимала, те је побрала велики број позитивних коментара, уз осврт да је супер издржала у таквој атмосфери скоро две године, колико је и била запослена на том радном месту.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)