СРПСКА НОВИНАРКА ИЗ ВАШИНГТОНА О ИЗБОРИМА: Демократе ће морати да прихвате да велики проценат људи гласа за Трампа

В. Н.

04. 11. 2020. у 14:09

АМЕРИЧКА новинарка српског порекла, извештач из Беле куће, Ксенија Павловић, изнела је своје виђење тренутне ситуације у САД, док се броје гласови који ће одлучити новог председника - Доналда Трампа или Џоа Бајдена.

СРПСКА НОВИНАРКА ИЗ ВАШИНГТОНА О ИЗБОРИМА: Демократе ће морати да прихвате да велики проценат људи гласа за Трампа

Твитер

На крају, чак и ако демократе победе на изборима, обећано морално буђење нације се неће десити. Овако тесан резултат је чврст показатељ великих подела у америчком друштву. Поделе сигурно постоје, иако је до вечерас то негирано - написала је Ксенија Павловић на свом твитер налогу, па додала:

- И у једном тренутку, демократе морају да прихвате да је велики проценат људи гласао за Трампа. Не могу више да криве половину популације да су под утицајем руских дезинформација. Боље им је да се потруде да схвате зашто људи гласају за Трампа.

Подсећамо, у Сједињеним Америчким Државама данас се одржавају избори за председника САД између актуелног председника, Доналда Трампа, и демократског кандидата, Џоа Бајдена.

Избори су крајње неизвесни. Оба кандидата имају своја упоришта, а има и неких изненађења, попут Трамповог освајања Флориде, или Бајденове победе у Аризони.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)